To je to što me zanima!

Zagrebe, Sammir se vratio: Moj grad, moja igra i moja pravila!

Sammir je imao punu minutažu u pobjedi 2-1 Lokomotive protiv Osijeka, a nakon utakmice je poslao jasnu poruku svima: "Ovo je moj grad, moja igra i moja pravila!" Svi koji stižete u Zagreb, pazite se...
Vidi originalni članak

Sammir je ponovno zaigrao u Zagrebu. Brazilac će ove sezone pokušati pomoći Lokomotivi da ostvari što bolji plasman u prvenstvu, a premijeru pred hrvatskim navijačima imao je u prošlom kolu protiv Gorice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lokosi su odigrali 0-0, na gostovanju, Sammir odradio 20-ak minuta na terenu. A onda je dočekao i prvu domaću utakmicu i veliku pobjedu protiv Osijeka.

Naravno, bio je u prvoj postavi, odigrao čitavu utakmicu, šmekerski asistirao za pobjedu, a iako još uvijek čekamo poteze po kakvima ga pamtimo iz Dinama, razloga za slavlje itekako ima. Nakon pobjede se oglasio kratkom porukom na Instagramu i svima dao do znanja da će u Kranjčevićevoj od sada on krojiti pravila i da Lokomotivi nitko neće lagano uzimati bodove na njihovom terenu.

- Moj grad, moja igra, moja pravila - napisao je Sammir uz fotografiju s utakmice.

Osijek je u Kranjči stigao do ranog vodstva golom Mirka Marića u sedmoj minuti, ali Lokomotiva je do kraja utakmice preokrenula. Strijelci za izjednačenje, a zatim i za pobjedu od 2-1 bili su Halilović i Tolić. Ovom pobjedom Lokomotiva je preskočila Osijek za jedan bod i s 14 bodova drži treće mjesto.

- Zaslužili smo pobjedu iako je Osijek u jednom trenutku utakmice bi puno bolji. Grbić nas je spašavao sjajnim obranama... Tolić je odlučio utakmicu, ali Sammir je jednostavno prevaga. Takvog igrača sigurno nema u HNL-u - rekao je nakon utakmice trener Lokomotive Goran Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • purger 1973 21.09.2019.

    Samke, "tvoje" su sam birtije u Zagrebu, a nogometna igra ti je na razini veterana!

  • 21.09.2019.

    Nikad od njega vrh igrača.Lijeno je to

  • BrunoŽeruk 21.09.2019.

    Tvoj grad, tvoji nocni klubovi . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare