To je to što me zanima!

Sammir: Tot nas je oslobodio, do sada smo bili u nekom grču

Odmah nakon odlaska Vahida Halilhodžića “modri” su zabili više od jednog gola, a iz svlačionice se opet čula pjesma. Igrači Dinama hvale novog trenera Marija Tota
Vidi originalni članak

Bilo mi je teško. Igračima sam rekao da se opuste i da ne brinu ako nešto pogriješe, rekao je Marijo Tot.

U debiju na Dinamovoj klupi pobijedio je Varaždin 5-1. Iz svlačionice “modrih” ponovo se čula pjesma. Dinamo je napokon odigrao dobro i zabio više od jednog gola.

- Novi trener nas je oslobodio. Zadnje vrijeme bili smo u nekom grču. Sada smo se toga oslobodili i bili smo pravi. Zadovoljan sam svojom igrom, odigrao sam kako znam - rekao je Sammir, jučer ponajbolji Dinamov igrač koji je načeo mrežu Varaždinaca.

Pobjedi Dinama pomogao je i golman Varaždinaca Krklec koji je sam skrivio tri gola.

Nakon drugog Beqirajevog gola trener gostiju Samir Toplak nemoćno se primio za glavu i gledao u pod. Pitanje pobjednika Kupa ovime je praktički riješeno, no ostaje ono tko će naslijediti Vahida Halilhodžića. Klub je s bivšim trenerom još u pat poziciji. Nitko se nikome ne javlja, a Vaha je još na bolovanju.

Zdravko Mamić nije želio davati izjave. Dobro raspoložen samo je mahnuo rukom i potrčao u klupske prostorije.

- Mi smo poglavlje s Vahom zatvorili. Zadovoljan sam kako je Dinamo igrao. Ovo je dokaz da ima mladih stručnjaka kojima treba dati priliku i poručio sam dečkima da imaju još četiri utakmice pa neka se dokažu - rekao je dobro raspoloženi Mirko Barišić.

Dinamov predsjednik nije rekao znači li to da možda Tot ostane na klupi.

- Nismo o tome razmišljali - dodao je Barišić.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • pacijent 12.05.2011.

    jel to oni sa desnom rukom na prsima cuvaju novcanike u depu ili sto!!!! cisto sumnjam da to ima neke veze sa himnom ili ponosom prema klubu!!!

  • mmatek22 12.05.2011.

    ovom izjavom je sammir pokazao kakvo je to djubre...ne navijam za dinamo,vise...navijao sam...sjecam se 98 i 99...i onih dana kad su bili ponos...ali od ovog mamica,mijenjanja trenera,pljuvanja po vahi...uglavnom kriminala....gade mi se...iskreno sam navijao za varteks...a ako ovaj sammir slucajno zaigra za hrvatsku,vise necu ni za hrvatsku navijati...makar i tamo je kriminal i mamic...sramootaaa....gade mi se...cijela hrvatska struktura...cijeli hns i cijela liga...FUUUUUUUj.....vahu su pljuvali,a on jedini gospodin...i sad ce jos njega zamjenit onim paradnim konjem,krunom jurcicem...koji nikad o nogometu pojma nije imao,a niti nece imati....FUUUUUUUJ....

  • lukavica 12.05.2011.

    cuj ovog ljeniguza tot nas je oslobodio covjek je baltazar pa im je dao svoj napitak na poluvremenu pa su serazigrali

Komentiraj...
Vidi sve komentare