To je to što me zanima!

Sammir u 1:30 u klubu Posh: Došao je normalan na trening

Dinamov Brazilac Sammir izašao je u noćni klub Posh sa subote na nedjelju. Ante Čačić rekao je kako će pričati sa Sammirom i dodao kako su igrači imali slobodno
Vidi originalni članak

Promijenit ću se, bit ću novi čovjek, vidjet ćete, neću više izlaziti, rekao je Dinamov Brazilac Sammir nakon što je dobio sina. 

- Izlazit ću kad hoću, kad mi se izlazi. Ne može se to promijeniti - nekoliko mjeseci kasnije rekao je Brazilac.

Kod Krune Jurčića bio je izbačen iz momčadi jer je zbog navodnog tulumarenja propustio terapiju sljedeći dan. Vaha je prije Jurčića imao s njim pune ruke posla.

- Htio sam ga izbaciti, ali nisu mi dopustili - rekao je bivši trener Dinama.

U pola dva ujutro sa subote na nedjelju Sammir je snimljen u noćnom klubu Posh, piše Večernji list.

- Dečki su imali dva dana slobodno. Mogli su ih provesti kako su htjeli. Pričat ću svejedno sa Sammirom. U nedjelju ujutro došao je na trening i normalno ga odradio - rekao je Ante Čačić, prenosi VLM.

Dinamovci su danas (u ponedjeljak) otišli na petodnevne pripreme u Rovinj. "Modri" će tamo odraditi sedam treninga, a u subotu će u Puli odigrati prvu četvrtfinalnu utakmicu Kupa protiv Istre. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • VarkoMukoja 14.02.2012.

    znate zašto to radi??? zato što može??? i zato što kazne koje dobiva ga neugrožavaju!

  • user_139121 13.02.2012.

    šta sad svaki korak čete pratit od sammira i bzvz pljujete po njemu, a da ste na njegvom mjestu kao svi bi bili kod kuče za televizorom u subotu navečer čovjek izađe tu i tamo u subotu i pišete besmislice glupe da se kao naroljo ..čovjek igra solidno u hrvatskoj ligi, da igra bolje sigurno ga ne bi vidjeli tu di je..

  • Ciccio 13.02.2012.

    Samirče je još jedan neuspijeli pokus da se od majmuna napravi igrača...puno veče mange od njega su doble po nosu zbog takvih stvari...šta on misli da je poseban??????pffff.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare