To je to što me zanima!

Sammirov klub kupio Teixeiru od Šahtara za 50 milijuna eura

Jiangsu Suning platio je Šahtarova Alexa Teixeiru 50 milijuna eura. Prije toga doveli su Ramiresa iz Chelseaja za 28 milijuna i Sammira sada čeka velika konkurencija
Vidi originalni članak

Mahnito trošenje kineskih bogataša u zimskom prijelaznom roku nastavlja se nesmanjenom silinom. Ono što se posljednjih dana nagađalo, sada je dobilo i svoju službenu potvrdu. Jiangsu Suning kupio je sjajnog Brazilca Alexa Teixeiru od Šahtara za 50 milijuna eura.

Ukrajinski klub itekako je zaradio na Teixeiri s obzirom da ga je 2010. godine od Vasca kupio za samo šest milijuna eura. Dobar posao Ukrajinaca, no to i nije tako teško ako se zna koliko Kinezi troše u ovom prijelaznom roku. Jiangsu je prije par dana doveo i Ramiresa iz Chelseaja za 28 milijuna eura, a od stranaca tamo su još jedan Englez, Japanac rođen u Granadi te - Sammir.

Bivši Dinamov nogometaš te povremeni hrvatski reprezentativac imat će, dakle, puno bolje suigrače u novoj sezoni, ali i puno veću konkurenciju u Teixeiri i Ramiresu. A prijelazni rok u Kini još nije gotov. Tko zna koga će još dovesti.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • strmi007 06.02.2016.

    Ima se,može se

  • hrvatska u srcu 05.02.2016.

    zdravko nudi kinezima pivarića i pjacu možda i oni nasjednu jer te ne poznaju još

  • sve_znam 05.02.2016.

    1.8.2016.god. Nikola Vlasic u Guangzhou za 30 mil. eura zivi bili pa vidjeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare