To je to što me zanima!

Samo čudo nas vodi dalje: Evo što Hrvatskoj treba za prolaz

'Kauboji' protiv Bahreina moraju ići na sve ili ništa i zabiti zaista mnogo golova te se nadati da će Egipat odraditi svoje. Jer i Egipćanima pobjeda protiv Danske donosi benefit. A to je da će izbjeći Švedsku
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Belgiju 34-26 i napravila važan korak ka Olimpijskim igrama. Očekivanom pobjedom zadržala je i teoretske šanse za prolaz u četvrtfinale Svjetskog prvenstva iako, da se to dogodi, moraju se poklopiti neke sulude kombinacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danska je također bez iznenađenja pobijedila suparnike iz SAD-a rezultatom 33-24 i budući da nam nakon slavlja Egipta nad Bahreinom o prolasku dalje ovise jedino rezultati Danaca, bitno je, ustvari, s kolikom razlikom su Danci slavili.

Da bi se Hrvatska plasirala u četvrtfinale mora pobijediti Bahrein u ponedjeljak u 18 sati pa čekati eventualni poraz Danske od Egipta u 20:30. Samo ako Danska izgubi, Hrvatska može dalje pa i onda se mora dogoditi neviđeno napadačko čudo.

Pošto su Danci napunili Amerikance i pobijedili devet razlike, sada su na +39. Hrvatska je na +17 što znači da kombinacija naše pobjede i danskog poraza mora biti barem 23 gola razlike.

Dakle, 'Kauboji' protiv Bahreina moraju ići po čudo i zabiti zaista mnogo golova te se nadati da će Egipat odraditi svoje. Jer i Egipćanima pobjeda protiv Danske donosi benefit. A to je da će u četvrtfinalu izbjeći Švedsku.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • pocetnik 22.01.2023.

    sve sto si napisao neznalico moze ti se oprostiti osim spominjanja egipta i beneficija..egipat i sa nerijesenim rezultatom ostaje na prvom mjestu i ne ide na svedsku, a ti idi u skolu..

  • dado0707 22.01.2023.

    Nema tog čuda .

  • xOOx 22.01.2023.

    nama treba novo vodstvo saveza

Komentiraj...
Vidi sve komentare