Obavijesti

Sport

Komentari 16

Bahrein bez iznenađenja: Egipat slavio i uvjerljivo drži vrh grupe

Bahrein bez iznenađenja: Egipat slavio i uvjerljivo drži vrh grupe

O ovoj utakmici ovisio je i plasman Hrvatske u četvrtfinale. U prvom poluvremenu bilo je jako napeto i Egipat je imao tek neznatnu prednost. No, u nastavku je pojačao. Sada nam samo luda teorija donosi prolaz

VIDEO

Neporaženi Egipat, protiv kojeg je u prvome kolu kiksala Hrvatska, pobijedio je Bahrein 26-22 i 'kauboji' su sada praktički ostali bez četvrtfinala Svjetskog prvenstva dok su ga Egipćani osigurali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

rukomet 00:51

Bahrein se dobro držao u prvom poluvremenu, na trenutke bio i bolji od Egipćana, no pred kraj prvog dijela je popustio i Egipat se neznatno odvojio (13-9).

U nastavku potpuno druga priča. Egipat je krenuo odlično, u jednom trenutku izgradio i plus sedam te prednost do kraja nije ispustio.

Egipćane je s pet pogodaka predvodio El Deraa dok je kod Bahreina najefikasniji sa šest golova bio Merza. Golman Egipta Karim Henway imao je čak 16 obrana.

Hrvatskoj je nakon remija s Danskom za plasman u četvrtfinale trebao poraz Egipta u obje utakmice. Sada nam igra samo poraz Danske u ponedjeljak protiv Egipta jer teško je za očekivati da će Danci izgubiti od SAD-a.

U tom slučaju, Hrvatska bi morala pobijediti i Belgiju i Bahrein te eventualnom boljom gol razlikom od Danaca izboriti prolaz u četvrtfinale. Tu ne stojimo najbolje jer za Dancima zaostajemo 21 gol.


Rezultat: Bahrein - Egipat 22-26

  • KRAJ! Bahrein ipak nije mogao do iznenađenja. Egipćani su slavili 26-22.
  • Vraća se Bahrein! Dva brza gola četiri minute prije kraja i evo ih na samo minus tri!
  • Alzaimoor je smanjio prednost Egipćana, no brzo je zabio Mesilhy.
  • Egipćani su uhvatili ritam, izgradili prednost i sada ga održavaju. Bahrein pokušava, no ne pronalazi način kako smanjiti zaostatak.
  • Sanad je s dva brza gola povećao prednost Egipta, koji se odvojio na velikih plus sedam.
  • U drugo poluvrijeme ušlo se gol za gol. Kod Bahreina su precizni bili Alsayyad i Mohamed dok su kod Egipta zabili Moamen i Elderaa. Egipat i dalje drži prednost od četiri gola.
  • Rezultat na poluvremenu bio je 13-9 za Egipat. Egipćani su se neznatno odvojili tek na samom kraju. Do tada je bilo vrlo napeto i igrao se egal.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara