To je to što me zanima!

Samo da večeras ne bude drame kao u Sloveniji 2013.

Utakmica s Gruzijom počinje u 18 sati jer reprezentacija iste večeri putuje u Lille. Hrvatskoj pobjeda ne treba u borbi za “preživljavanje” nego za što bolji štimung...
Vidi originalni članak

Prije dvije godine protiv Gruzije u Celju počela je jedna od najljepših priča hrvatske košarke u posljednjih 20 godina. Koš Ante Tomića devet sekundi prije kraja donio je pobjedu 77-76, prvu od rekordnih osam u nizu za ulazak u prvi polufinale nakon 1995. godine.

Repešina Hrvatska tad čak i nije bila toliki favorit, pogotovo nakon poraza od 28 razlike od Španjolaca na otvaranju. Perasovićevoj Hrvatskoj pobjeda danas ne treba u borbi za “preživljavanje” nego za što bolji štimung prije putovanja na drugu fazu Eurobasketa u Lille iste večeri.

Gruzijci po imenima imaju vrlo ozbiljnu reprezentaciju, ali u prva tri kola doživjeli su isto toliko poraza, a posebno je šokantan bio onaj na startu od Nizozemaca.

- Nitko ne želi biti u ovoj situaciji, ovo ljeto ispada potpuno izgubljeno vrijeme - razočaran je, nakon trećeg poraza u nizu, bio Zaza Pačulia, koji će ove jeseni u dresu Dallasa početi svoju 13. sezonu u NBA ligi.

- A bili smo tako uzbuđeni kad smo došli u Zagreb, mislili smo da možemo napraviti nešto posebno...

Osim Zaze, tu je još pregršt prekaljenih euroligaških igrača, a naturalizirani Amerikanac je Jacob Pullen, koji će iduće sezone igrati za Cedevitu. No bude li igrao kao za reprezentaciju, hrvatskom prvaku neće biti pojačanje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mrki72 10.09.2015.

    o čemu vi pišete koji je to naslov,pa kakva drama kakav štimung pa nejdemo u svatove da nam treba štimung e moj novinarčiću

  • tornado_ 10.09.2015.

    nebitna utakmica

  • mesuney 10.09.2015.

    Kakve veze ima i da bude drama, potpuno nebitna utakmica, ako dobijemo 2. smo, ako izgubimo 2. smo. Treba razigrati Rudeza, Stipcevica i Drapera i ako je moguce Tomasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare