To je to što me zanima!

Samo dan nakon prozivke Igor Štimac dao ostavku u Zadru

Iako je još jučer obavio prozivku igrača s kojima je trebao krenuti u Drugu ligu, Igor Štimac danas je podnio ostavku na mjesto trenera Zadra. Rekao je da nema uvjete
Vidi originalni članak

Ne mogu raditi u ovakvim uvjetima. S klubom se rastajem u prijateljskim odnosima, a Zadru želim sve najbolje, rekao je Igor Štimac na konferenciji za novinare kojom se oprostio od NK Zadra.

Iako je još jučer obavio prozivku igrača, Štimac je danas iznenadio ljude u klubu svoj otkaz opravdavši time da nema podršku grada te egzodusom čak 19 igrača te rekao kako nema infrastrukturu za povratak u 1. ligu.

Prošlu sezonu Zadar je završio na posljednjem, 10. mjestu, Prve HNL. No prvoligaški status ionako je izgubio i prije posljednjeg kola sezone jer mu Hrvatski nogometni savez nije izdao licenciju za natjecanje u Prvoj HNL zbog neodgovarajućih uvjeta na stadionu Stanovi.

Privremeni trener do daljnjega će biti Zvonimir Jurić.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • keco15 18.07.2015.

    neces razbojnice

  • Space Burek 16.07.2015.

    E sada tek krece borba klubova za najboljeg trenera u povijesti svemira. Prica se da je abramovic ponudio Štimcu 300mil i onu jahtu da vodi chelsea a mourinho ce mu biti dio strucnog kadra. Perez je zamracio kad je cuo da je stimac slobodan, vec trazi nacin da otjera beniteza i da uzme kraljevskog trenera kao sto je stimac.

  • Alen1992 16.07.2015.

    kakav panj..odma odlazi cim je lose nesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare