To je to što me zanima!

Samo u BiH: Trener se srušio na terenu da 'ukrade' vrijeme

Nezapamćena scena stiže nam s bosanskohercegovačih travnjaka. Naime u Drugoj ligi Republike Srpske u Foči, trener Sutjeske odlučio je zaustaviti igru teturanjem u teren na kojem se zatim srušio...
Vidi originalni članak

U 13. kolu Druge lige Republike Srpske u Foči su snage odmjerili Sutjeska i Leotar, a o naizgled sasvim običnoj utakmici vjerojatno će se još neko vrijeme pričati zbog glume domaćeg trenera. Niželigaški nogometni travnjaci ne oskudjevaju neobičnim scenama, a posebno zanimljive većinom stižu iz susjedne BiH. Ipak, ovaj posljednji posebno iznenađuje. 

Sutjeska je golom već u drugoj minuti iznenadila goste i do kraja sačuvala taj rezultat (1-0), no domaćin se jednostavno nije mogao opustiti sve do posljednjeg sučevog zvižduka. Kada se u finišu susreta na polovici Sutjeske nizala šansa za šansom, trenera je hvatala nervoza i u jednom trenutku odlučio je pasti na teren i prekiniti igru kako bi 'ukrao' što više vremena.

Prije toga je trenera Sutjeske u njegovom prostoru lopta pogodila u trbuh, a on je odlučio "teturati" do travnjaka i srušiti se. Sudac je zaustavio igru, ali samo kako bi poslao trenera u svlačionicu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • proko 03.11.2019.

    A crveni Evi

  • darkside21 02.11.2019.

    Cholo za sirotinju :D

  • LukaZeko_1 02.11.2019.

    Što je sporno, lopta ga pogodila u dječji doplatak

Komentiraj...
Vidi sve komentare