To je to što me zanima!

Samo u snovima: City na siteu objavio da su osvojili C. Shield

Šeici koji nisu bili na Wembleyu možda su išli na stranicu svoje omiljene igračke, a kad tamo, City - United 3-2. Zadovoljno su protrljali ruke i mislili si - prvi trofej je tu
Vidi originalni članak

Bogati vlasnici Manchester Citya jučer su se veselili, ali tek kratko i samo oni koji nisu izravno gledali Community Shield. Šeici koji nisu bili na Wembleyu možda su išli na službenu stranicu svoje omiljene igračke, a kad tamo piše, City - United 3-2. Zadovoljno su protrljali ruke i mislili si - prvi trofej je tu. Pogreška je ubrzo ispravljena, ali je kasnije uslijedilo bolno otrežnjenje. 

Naime, Manchester United je pobijedio 3-2, a onaj koji vodi stranicu se zaigrao. Valjda neće zbog toga dobiti otkaz. Tko mu može i zamjeriti kraj igrača koji su prokockali 2-0 vodstvo na poluvremenu. U nastavku su zabili Smalling i Nani dvaput, a drugi pobjednički gol u posljednjoj, četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • interfan4ever 08.08.2011.

    Joj kakve novine..Opce je poznato da Community Shield (superkup) igraju osvajac prvenstva i kupa tako da to nikako nije mogao biti prvi trofej City-a pod vlasnistvom seika....Dajte se uozbiljite!!

  • Exxpert_1 08.08.2011.

    lamaprd danas nista o tajnim ugovorima?? :))

  • MarioListeš 08.08.2011.

    ahahaha lampard nisan vidija debilniji komentar od tvog. kao prvo niko to tvoje sranje nie svatia a drugo kako man utd moze bit isti ka i city molin te'

Komentiraj...
Vidi sve komentare