To je to što me zanima!

Sampdoria želi Ronalda u tandemu s Cassanom

Ronaldo se priprema za povratak na travnjake i u siječnju će pronaći novi klub. Trenutačno trenira s Flamengom, a sve je izvjesnije da će u Europu
Vidi originalni članak

Želim da o kraju svoje karijere sam odlučim, a ne da moram prestati igrati zbog ozljede. No u knjizi moje karijere ima još bijelih stranica za ispuniti. Želim zaključiti karijeru davajući golove, rekao je Ronaldo, koji trenira s Flamengom, a s osobnim liječnikom pokušava "vratiti liniju". Prema pisanju brazilskih medija, ide mu vrlo dobro te je već skinuo nekoliko kilograma.
Na djelu ćemo ga prvi put nakon ozljede i operacije vidjeti u Maroku 17. studenog, kada će s prijateljima odigrati tradicionalnu humanitarnu utakmicu protiv Zidaneove momčadi. Što se tiče nastavka karijere, Ronaldo tvrdi da još ima motiva te da su za njega zainteresirani Manchester City i Paris SG. No i jedna talijanska momčad.
- Želi me i jedna momčad iz Serije A, no to nije Milan - rekao je Ronaldo.

RIJEČ JE O SAMPDORIJI
Nedugo nakon Ronaldovih izjava, talijanski novinari otkrili su koji talijanski klub želi Ronalda. Radi se o Sampdoriji, čije vodstvo sanja o tandemu Cassano-Ronaldo. Interes za Il Fenomena nije potvrdio, ali niti demantirao, nitko iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare