To je to što me zanima!

Šampion Pavić puca od ponosa: Sve ovo jučer i danas je sjajno!

U samo 16 sati osvojio je dvije titule u parovima. Kanadsko-hrvatska veza bila je bolja od indijsko-mađarske pa su Mate Pavić i Gabriela Dabrowska stigli do titule u mješovitim parovima
Vidi originalni članak

Bit ću kratak. Prvo bih čestitao Timei Babos te Rohanu Bopanni na sjajnom meču. Nadam se da će sljedeće godine biti uspješniji. Hvala našem treneru i svima u gledalištu. Jučerašnji i današnji dan su nevjerojatni. Osjećam ogromnu sreću i čast. Vidimo se i sljedeće godine, rekao je po završetku svog drugog finala Mate Pavić.

SVE STIGAO U 16 SATI Paviću druga titula u Australiji: U mixu slavio sa Dabrowskom!

U samo 16 sati osvojio je dvije titule u parovima. Kanadsko-hrvatska veza bila je bolja od indijsko-mađarske pa su Mate Pavić i Gabriela Dabrowska stigli do titule u mješovitim parovima.

Završilo je 2:6, 6:4, 11:9 za našu kombinaciju za Matinu drugu feštu u samo 16 sati.

- Ovo je izvanredno. Hvala svima koji su nas podržali. Cijenimo vašu podršku jer nam je mnogo značila sa psihološkog aspekta. Hvala i našem stručnom stožeru. Uvijek sam sanjala o naslovu. I sada sam uspjela. Nevjerojatno. Hvala svima - rekla je njegova partnerica Gabriela.

FEŠTA UZ HRVATSKU ZASTAVU Pavić i Marach uzeli Australian Open! Potekle i suze radosnice

Podsjećamo, Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach osvojili su Australian Open u konkurenciji muških parova nakon što su u subotnjem finalu u Melbourneu svladali kolumbijsku kombinaciju Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha sa 6-4, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zebra 27 29.01.2018.

    Bravo Mate, čestitam.. A Krajan mora otić iz hrvatskog tenisa što prije, samo radi zbrku i tjera naše talentirane tenisače iz reprezentacije.. Ako se ovako nastavi hrvatski tenis će propast.. Neka ide svojevoljno ća, osim ako nije politički postavljen tamo, pa mora slušat naredbe iz politike..

  • joseph_1 28.01.2018.

    Ve bu ju i nategel....hihi

  • Tetrapak1 28.01.2018.

    Bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare