To je to što me zanima!

Sandra bez naslova najbolje atletičarke: Razočarana sam

Sandra Perković je ove sezone osvojila svjetski naslov te je bila najbolja na čak sedam mitinga Dijamantne lige, ali to joj nije bilo dovoljno da uđe u krug tri najbolje
Vidi originalni članak

Najbolja svjetska bacačica diska Sandra Perković nije se našla na popisu Međunarodne atletske federacije (IAAF) koja je objavila imena tri atletičarke koje su ostale u borbi za naslov najbolje u 2013. godini.

Sandra je ove sezone osvojila svjetski naslov te je bila najbolja na sedam mitinga Dijamantne lige, ali to joj nije bilo dovoljno da uđe u krug tri najbolje.

- Nažalost ne razumijem njihov odabir i malo sam razočarana izborom najboljih triju atletičarki jer je ipak ova sezona, kao i prošla, bila kako moja tako i za cijeli atletski svijet, sezona iz snova , te se rijetko viđa dominacija koju sam ja imala ove godine. Rezultati koje sam postigla imaju svoju vrijednost. Cijelu sezonu sam po IAAF-ovim rezultatima bila prva atletičarka ove sezone . Nakon Moskve zauzela sam uvjerljivo treće mjesto na toj ljestvici, samo bod razlike za drugom nositeljicom - rekla je razočarana Perković i dodala:

Bacači ne mogu uzeti više od jedne medalje na velikom natjecanju jer je izuzetno teško trenirati dvije različite discipline u isto vrijeme i očekivati vrhunsku formu. Izmakle su mi obje nagrade. Ali zato ću sljedeću sezonu odraditi još bolje, imam velike planove i ako ih ispunim mislim da neće više imati izbora.

U taj su krug ušle Novozelanđanka Valerie Adams, Jamajčanka Shelly-Ann Fraser-Pryce, te Čehinja Zuzana Hejnova, a koja će biti najbolja saznat će se 16. studenog na gala večeri u Monacu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MarijaJurić 12.11.2013.

    Sandra uvijek najbolja,velika šteta što nije ušla u uži krug!

  • boki21 06.11.2013.

    sve su to namještanja, politika , novac, lopovi, mafija.

  • anteP1982 05.11.2013.

    krv ti j... kolika je,ne bi joj volio pod ruku doći ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare