To je to što me zanima!

Sandra Paović je bolje, no treba joj financijska pomoć

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović osjeća se bolje te bi je liječnici nakon mjesec dana mogli skinuti s aparata i premjestiti s intezivne njege
Vidi originalni članak

Sandra Paović osjeća se znatno bolje fizički i psihički te bi uskoro mogla biti skinuta s aparata i premještena s odjela intezivne njege u rehabilitacijski centar, piše Dnevnik.hr. Prošlog tjedna teško ozlijeđena Sandra Paović pala je u depresiju čim je postala svjesna težine svojih ozljeda zarađenih u automobilskoj nesreći u Francuskoj. Paović sada više ne plaće, a čak se i nasmije za vrijeme posjeta članova obitelji. Još bi neko vrijeme trebala ostati u francuskoj bolnici, a nakon toga prebačena u rehabilitacijski centar. No boravak na rehabilitaciji košta oko tri milijuna kuna, što je doista velika cifra.

POMOZITE SANDRI PAOVIĆ
Sandri sada treba velika novčana pomoć, a svi koji žele pomoći mogu to učiniti uplatom na račune Svjetske i Europske stolnoteniske federacije te Hrvatskog stolnoteniskog saveza i HOO-a.
I Blanka Vlašić je pozvala sve novinare da objave i njezin apel za pomoć Sandri Paović:
- U ovakvom trenutku moramo svi biti kao jedan i molim da, kad god možete, objavite žiro-račun na koji se može uplatiti novac i pomoći Sandri - rekla je Blanka.
Broj žiro računa je 2340009-1510372912, a pomoći se može i pozivom na broj 060 888 401.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • leo_cernik 28.02.2009.

    Sandra želim ti brzo ozdravljenje.Ali ipak 3 mil. kn.Pa zašt to neb platli sanader,Mesič,HOO il njezin klub.

  • nogometas05 27.02.2009.

    Hvala god of war!:)

  • Stenjevac 27.02.2009.

    22.02. ove godine tu je bio članak da treba 2 mil. kuna, za 5 dana naraslo za milju !? Onda sam isto komentirao člana a sad radim COPY-PASTE mog komentara od 22.02. Žao mi je cure jako, i želi joj sve najbolje da ćim prije ozdravi. Ali, uvijek taj ali. Ona je vrhunska sportašica i olimpijka i zašto sad troškove nebi plačali olipijski odbor ili neka druga sportsak organizacija poput njezinog kluba. Ja sam relativno mlad i prebolio sam 2 različita karcinoma u 2 godine i 4 operacije. Imam zdrastveno ali ste svjesni da sam ostao bez novaca. Na sve to sam nezaposlen, žena radi i dvoje školske djece. Ja sam mali običan čovjek i nedam se. Borim se kako znam i umijem. Nitko me nije pitao imam li novaca i kako se snalazim u tim trenucima, a svijet mi se rušio. Da se razumijemo sve to ide na razne političare koji se slikaju sa našim sportašima kad se doma vrate sa medaljama, a sad nitko ne pita za nju. Misle da je otvaranjem te. linije i objavom žiro računa sve riješeno )-: Još jednom: Sandra nedaj se, to moraš sama prelomiti u glavi i samo naprijed. SVE NAJBOLJE I BRZO OZDRAVLJENJE!

Komentiraj...
Vidi sve komentare