To je to što me zanima!

Sandra Paović zlatna u Egeru: Ovo će mi dati vjetar u leđa...

Sandra je u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja osvojila zlatnu medalju pobijedivši trećeplasiranu s prošlih paraolimpijskih igara Njemicu Stephanie Grebe s 3:0
Vidi originalni članak

U mađarskom Egeru hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović po prvi put nakon teške ozljede vratila se aktivnom bavljenju sportom nastupivši za hrvatsku paraolimpijsku reprezentaciju. 

Sandra je u svojoj kategoriji tjelesnog oštećenja osvojila zlatnu medalju pobijedivši trećeplasiranu s prošlih paraolimpijskih igara Njemicu Stephanie Grebe s 3:0. 

- Stvarno sam uzbuđena. Ovaj rezultat dao mi je još veći vjetar u leđa i već sada se radujem Državnom prvenstvu koje će biti sljedećeg vikenda u Samoboru - rekla je Sandra Paović.

U kategoriji 3 žene kolica u finalu su se susrele dvije Hrvatice. Splićanka Anđela Mužinić pobijedila je Varaždinku Helenu Dretar Karić s rezultatom 3:1.

U kategoriji 4 kolica Varaždinac Tomislav Špalj zauzeo je drugo mjesto izgubivši u finalu od Francuza Alexandra Delarqua s 1:3. U kategoriji 5 kolica Varaždinac Zoran Križanec došao je do brončanog odličja, izgubivši u polufinalu nakon vodstva od 2:0 od Izraelca Alexeya Eremenka sa 2:3.

Na otvorenom prvenstvu Mađarske u Egeru od 06. do 10. ožujka nadmeće se preko 200 natjecatelja iz 23 države Europe i svijeta. Hrvatske boje brane devet stolnotenisača i tri stolnotenisačice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mara Marić 25.09.2014.

    divna,uporna mlada djevojko,želim ti sve najljepše,borac si,jedina,jedinstvena

  • kajnampakmoreju 10.03.2013.

    naklon do poda Sandri. svaka čast i želje da svakim danom ide naprijed uživajući u životu. žalosno da ovaj članak ne može dobiti naslovnicu.ona je rezervirana samo za političare i crnu kroniku. ona je dokaz da htijenje može nadvladati ograničenja.

  • BrankaViskic 10.03.2013.

    cestitke!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare