To je to što me zanima!

Sandra Perković druga u Splitu na Kupu kontinenata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kraj je sezone, dobro da sam bacila i preko 60 m., rekla je Sandra koja je miting okončala hicem 63.29, točno pola metra manje od pobjednice Li
Vidi originalni članak

Sandra Perković nije bila razočarana što je u Splitu na Kupu Kontinenata osvojila drugo mjesto. Nasmijana i vesela nakon natjecanja rekla je:
- Kraj je sezone, dobro da sam bacila i preko 60 metara. Uostalom, u samo četiri hica ja se ne mogu ni zagrijati. Baciš par puta i već je gotovo - rekla je Sandra koja je miting okončala hicem 63.29 metra, točno pola metra manje od pobjednice Kineskinje, Yangfeng Li.
Premda je na stadionu bilo manje od 15.000 gledatelja naša najbolja bacačica diska zadovoljna je atmosferom, kao i Splitom u koji vrlo rado i često navraća.
- Poljud je prekrasan, a Split, što da kažem, najlipši grad na svitu. Neka se ne naljute ovi moji purgeri, jer ja sam rođena u Zagrebu, no doista je tako.
Ovo je kraj sezone i Sandra će se počastiti s nekoliko slobodnih dana.
- Večeras ću ostati duže budna, a sutra na kupanje. Vratit ću se tek da dam podršku Blanki. Vidjeli ste onaj zadnji hitac, kako je disk visoko letio, to je moja podrška Blanki, neka i ona tako sutra visoko leti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ecolozzi 04.09.2010.

    Za ovaj rezultat je treba dobro nagraditi.

  • dccro 04.09.2010.

    odlično je bilo večeras na poljudu,cijeli stadion se zapalio kad je bacila hitac za prvo mjesto u prvoj seriji

  • HUMI 04.09.2010.

    BRAVO !!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare