To je to što me zanima!

Sandra Perković najbolja je europska atletičarka u ožujku

Europska atletska federacija proglasila je Sandru Perković najboljom atletičarkom u Europi u ožujku. Sandra se trenutačno priprema u Medulinu i najavljuje nove rekorde
Vidi originalni članak

Znala sam da sam trebala baciti 70 metara za osvajanje te nagrade, rekla je Sandra Perković nakon što ju je Europska atletska federacija proglasila najboljom europskom atletičarkom u ožujku.

- Osjećam se odlično i polaskano, jer je Europska federacija napokon prepoznala moj rad i trud te vrijednost rezultata od 70 metara koji se zadnji puta bacio prije točno četvrt stoljeća. Mogu reći da mi je to još veći motiv za Europsko prvenstvo koje će se održati u Zürichu početkom kolovoza, gdje idem u lov na svoju treću titulu, nakon Barcelone 2010. i Helsinkija 2012.

Sandra se trenutačno priprema u Medulinu za dugu i tešku sezonu.

- Sve počinje otvaranjem na Dijamantnoj ligi u Shanghaiju 18. svibnja. Edis i ja treniramo odlično, na jako smo dobrom putu da ovo bude još jedna briljantna sezona. Idemo korak po korak, obaramo rekorde na treningu kako je predviđeno. Ako nastavimo ovim tempom, zdravim tijelom i bistrom glavnom, disk će letiti i dalje od čarobnih 70.51 - najavila je nove rekorde Sandra.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Moj_dida_i_ja 22.04.2014.

    a sramota samo 2 komentara .. svaka čast ovaj narod ne zna cijeniti pravu športsku žrtvu

  • strmi007 17.04.2014.

    svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare