To je to što me zanima!

Sandra Perković o obitelji: Tatu nisam vidjela 15 god.

Sandra Perković dočekana je onako kako priliči europskoj prvakinji u bacanju diska. Na golemom transparentu pisalo je: Hvala ti, naš si ponos...
Vidi originalni članak

Sandra Perković dočekana je onako kako priliči najmlađoj europskoj prvakinji u bacanju diska u povijesti. Sandru su u zagrebačkoj Dubravi dočekali golemim transparentom preko cijele ulice. Pisalo je: Sandra, hvala ti, naš si ponos! Tvoja Trnovčica. Iako je prošla ponoć, susjedi su se okupili kako bi stisli ruku i čestitali Sandri na velikom uspjehu sa EP-a u Barceloni. Među susjedima se našlo i nekoliko članova obitelji, a najvažnija je bila majka Vesna kojoj je i posvetila medalju.
- Otac za mene nije mario petnaest godina, pa zašto bi sada?! Ostavio me kao dijete od pet godina, on je trebao dolaziti meni, a ne ja njemu. Ako tolike godine to nije shvatio, a shvati tek sada, mislim da je zakasnio - otkrila je Sandra u razgovoru za Gloriju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • astonvilla 06.08.2010.

    Ima cura vremena,pustite ju nek radi i bit će članaka još puno...samo naprijed A ti Blanka,ajd više sruši taj svjetski rekord!!!!

  • adrianne 06.08.2010.

    kad ce ona imat medalje i rezultate koje blanka ima onda ce se i pisat o njoj... nemojte me krivo shvatit, mlada je, perspektivna svi od nje puno ocekujemo, ali daleko je ona jos od statusa koji blanka uziva u Hrvatskoj i svijetu..

  • Philly76 06.08.2010.

    zašt je Blanka dobila više pažnje pri povratku neg Sandra. I jedna i druga su jednake prvakinje a Blanka dobije 50 članaka a Sandra jedan mali mali mali člančić

Komentiraj...
Vidi sve komentare