To je to što me zanima!

Sandra Perković pobijedila i u New Yorku, Blanka opet druga

Četiri od četiri. Ponajboljoj hrvatskoj sportašici Sandri Perković nitko nije uspio stati na kraj ni na mitingu Dijamantne lige u New Yorku. Blanka Vlašić opet je bila druga
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković nastavila je s maksimalnim učinkom u ovoj sezoni Dijamantne lige. Na mitingu u New Yorku, četvrtim ove godine u kojemu su nastupile bacačice diska, Sandra je pobijedila s hicem od 68,44 metra.

Najbolji hitac Perković je bacila već u prvoj seriji, a na kraju je on bio i pobjednički, ujedno samo četiri centimetra slabiji od rekorda mitinga koji je sama postavila. Druga je bila Kubanka Yaimi Pérez (65,86m), a treća Melina Robert-Michon iz Francuske (62,77m).

- Sretna sam što sam pobijedila. Ovo mi je bilo treće natjecanje u samo sedam dana, ali sam svejedno bila samo četiri centimetra kratka od rekorda mitinga - izjavila je Sandra nakon slavlja.

Visašica Blanka Vlašić nakon drugog mjesta u Rimu s preskočenih 197 centimetara isti je rezultat ponovila u SAD-u. Pobijedila je Španjolka Ruth Beitía s jednakom visinom, ali uz jedan pokušaj manje. Obje su ujedno izjednačile rekord mitinga. Treća je bila Levern Spencer iz Svete Lucije.

Sljedeći miting Dijamantne lige na rasporedu je 4. lipnja na Stade de Franceu u Parizu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Danijel007_1 14.06.2015.

    a zasto messi nije zabijo slabijim reprezentacijama

  • Salazar 14.06.2015.

    Sandri bi trebalo spomenik dignut jer dere konkurenciju bez obzira na sramotne uvjete koje je dobila kao nagradu za sve što je učinila za hrvatsku atletiku.

  • sonicc29 14.06.2015.

    Bravo Sandra!!! A pitam da li će ikad vis biti jak,uopće.. sad se pobjeđuje sa 1,97,prije ti taj rezultat ne bi bio dovoljan ni za 5.mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare