To je to što me zanima!

Paović osvojila prvo zlato na POI-u: Posjetili smo njen dom

Sandra Paović slavila je u finalu Paraolimpijskih igara 3-0 protiv Njemice Steffi Grebe! Sandra, koja je 2009. osvojila nagradu 24sata "Ponos Hrvatske" osvojila je svoje prvo olimpijsko zlato
Vidi originalni članak

Svjetska i europska prvakinja svojoj je kolekciji dodala i olimpijsko zlato! Sandra Paović slavila je u finalu Paraolimpijskih igara 3-0 protiv Njemice Steffi Grebe.

Sandra, koja je dobitnica nagrade 24sata "Ponos Hrvatske" vraća se kući s prvim olimpijskim zlatom s kojim je zaokružila impresivnu karijeru.

Slavi Hrvatska, a slavi i Vukovar. Nakon srebra zlatnoga sjaja vukovarskog veslača Damira Martina, sad iz Rio de Janeira stiže pravo zlato.

Bila je na rubu smrti

Sandra je bila prvakinja Hrvatske, jedna od najbolji hrvatskih stolnotenisačica. Nakon prometne nesreće u Francuskoj 2009. godine bila je na rubu smrti, pretrpjela je teške ozljede kralježnice i unutarnjih organa, ali njezina volja za životom bila je jača od svega. Liječnici su joj rekli da će cijeli život biti nepokretna, ali hrabra mlada žena prkosila je svim prognozama i vratila se onome što voli.

I opet je najbolja. Iako su joj protivnice pokretnije, Sandra je pronašla način kako ih pobijediti. Sandrine roditelje nije iznenadila borbenost. Znaju dobro kakvu kćer imaju pa su otkrili kako je Sandra sa šest godina u parku sakupila punu vreću kestenja i potom sve prodala kako bi kupila torbu za školu.

Veliko slavlje u domu Sandre Paović

Naši reporteri posjetili su dom zlatne hrvatske paraolimpijke u Vukovaru. Tamo je vladala sjajna atmosfera, a ugostili su nas Sandrini mama i tata Marija i Mišo Paović. O čemu je riječ pogledajte u videu.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • mrTrobec 14.09.2016.

    Je čestitam,stvarno je podvig pobijediti nekoga bez ruku i jedne noge.

  • scorpion10 13.09.2016.

    Bravo, svaka čast! 💓

  • Joker123 13.09.2016.

    Svaka cast bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare