To je to što me zanima!

Šangaj Wayneu Rooneyju nudi sto milijuna eura za tri godine

Kinezi, predvođeni Svenom Goranom Erikssonom, žele dovesti Waynea Rooneyja. Nude mu ogroman novac, a uz njega, htjeli bi dovesti i Chelseajeva Johna Terryja
Vidi originalni članak

Kineski nogometni klub Šangaj, kojeg s klupe vodi Sven Goran Eriksson, opasno je zagrizao za kapetana Manchester Uniteda Waynea Rooneyja (30). Eriksson i čelnici kluba ga žele dovesti pod svaku cijenu. Doslovno.

Engleski reprezentativac je u Unitedu od 2004. godine nakon što su ga 'crveni vragovi' kupili iz Evertona. Napadač ima još tri godine ugovora s Unitedom, ali Šangaj je toliko zagrizao da Rooneyju nude 103 milijuna eura za ugovor na tri godine! Ogroman novac za Engleza, a ako potpiše ponovo će surađivati sa Erikssonom s kojim je surađivao u Engleskoj reprezentaciji.

Koliko je Šangaj ustrajan u želji da se pojača govori i podatak da želi angažirati i drugog kapetana, onog Chelseaja, Johna Terryja

Ipak, malo je izgledno da će i jedan i drugi otići na Daleki istok. Rooney bi možda radije otišao u MLS, a Terryju se ostaje u Chelseaju što je pokazao više puta do sad. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • KANIBAL24h 12.12.2015.

    dzabe

  • strmi007 12.12.2015.

    Kinezi se uzdigli,pogotovo otkad imaju Sammira

  • fellix 12.12.2015.

    Bit ce jos velikih transfera u Kinu. Kaj je zucanima problem skupiti puno novaca. Svaki zuco da samo po jedan euro i to nisu milioni eura vec milijarde....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare