To je to što me zanima!

Sanja Jovanović do zlata došla svjetskim rekordom!

U finalu na 50 metara leđno na EP-u u Istanbulu Sanja je plivala 25.70, vrijeme novoga svjetskoga rekorda. Ovo je njena druga medalja u Turskoj
Vidi originalni članak
Nemam velikih očekivanja, došla sam ovo samo odraditi pa što bude, rekla je Sanja Jovanović došavši u Istanbul. Tri dana kasnije oko vrata ima dvije medalje, pokraj jednog rezultata stoji - svjetski rekord! U petak je uzela srebro na 100 metara leđno, a u subotu je duplo kraću dionicu isplivala za 25.70 sekundi i postavila novo najbolje vrijeme u svijetu. Hrvatske plivačice i plivači često blistaju u malim bazenima, Sanja je i ovoga puta zapravo obranila zlato koje je osvojila i prošle godine na EP-u u Rijeci. Ni prije tog prvenstva nije bila u najboljoj formi, uoči Istanbula također nije imala osobite rezultate.
- Situacija je slična, stvarno podsjeća na onu od lani - kaže Sanja. I, srećom, u pravu je. U Rijeci je došla na europski vrh, u Istanbulu to ponovila. Iza nje su ostale srebrna Bjeloruskinja Aleksandra Herasimenija i brončana Ruskinja Ksenija Moskvina. Iza Dubrovčanke su njene 'omiljene' discipline, iz svega je izašla s dvije medalje i puno samopouzdanja. Uoči EP-a je najavila kako nakon Istanbula slijedi veliki zaokret u njenoj karijeri, no nije željela reći o čemu se radi. Možda ovakvi rezultati nešto promijene u njenim razmišljanjima, pokazala je da je sjajna i kada dođe "to samo odraditi".
Idi na 24sata

Komentari 13

  • crnabitanga 13.12.2009.

    Plivala si ispod granatama porušenog krova u Gružu, plivala si kad je vani bilo 5 stupnjeva, plivala si kad si bila naša sirena... Plivala si kad je svima bilo lako osim tebi...Bog te čuvao!!

  • jluci82 12.12.2009.

    Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

  • filips 12.12.2009.

    svaka cast.sta ce sestra sad reci:moja seka je najbolja na svijetu u vaterpolu.....jel je vaterpolo ....ili onaj....pdv?ajme sta sam glupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare