To je to što me zanima!

Sanja Jovanović opet loša, tek 31. na 200m leđno

Nakon lošeg nastupa na 100 metara leđno, na Olimpijskim igrama u Pekingu, Sanja Jovanović bila je loša i na dvostruko dužoj dionici
Vidi originalni članak

Jovanović je plivala 2:15.57 što je daleko od njenih rezultata. Ilustracije radi recimo kako je tijekom kompletnih kvalifikacija bila bolja samo od tri plivačice, a od plasmana u polufinale je ukupno bila udaljena točno - pet sekundi! Na kraju je Jovanović zauzela 31. mjesto, a najbolje vrijeme je ostvarila Zimbabveanka Kirsty Coventry (2:06.76) što je novi olimpijski rekord.
Dva hrvatska plivača, Mario Todorović i Aleksej Puninski, nisu se uspjeli plasirati u polufinale na 100 metara leđno, ali su ostvarili posve različite rezultate. Mario Todorović je plivao odlično i s vremenom 52.26 je bio drugi u svojoj skupini. Time je ukupno ostvario 20. vrijeme u kompletnim kvalifikacijama i time može biti iznimno zadovoljan. Aleksej Puninski je, pak, plivao više od sekunde sporije. Sa 53.65 je ukupno bio tek na 47. mjestu. Michael Phelps je nastupio i lako izborio nastup u polufinalu, no nije bio najbrži. Najbolje vrijeme kvalifikacija je ostvario srpski plivač Milorad Čavić koji je ujedno pobijedio Phelpsa u kvalifikacijskoj skupini. Čavić je ostvario novi olimpijski rekord u vremenu 50.76. Phelps je plivao 50.87.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nogometas05 14.08.2008.

    Ajde sad opet budi\"pametna\"kao tvoja BB sestra pa izvali nesto tipa cure su bile i sada dopingirane...

  • Jug Hrvatske 14.08.2008.

    Neka mlada si bolje da si 31 ledjno, nego ko sestra prva u Big Brotheru na ledjima

Komentiraj...
Vidi sve komentare