To je to što me zanima!

Šansa karijere: Miočić se bori s JDS-om, bivšim UFC prvakom

Američkom Hrvatu Stipi Miočiću (31) neće biti nimalo lako na UFC-u 173 jer je Junior dos Santos bivši prvak teške kategorije. Borit će se 24. svibnja u Las Vegasu
Vidi originalni članak

UFC je danas otkrio kako će se 24. svibnja u Las Vegasu boriti Stipe Miočić (31) i Junior dos Santos. Najveća je to prilika karijere za američkog Hrvata koji često ističe svoje korijene i čiji se otac vratio živjeti u Hrvatsku.

Miočić u karijeri ima omjer 11-1, a nakon prvog poraza prije godinu i pol, nanizao je 'debeljka' Nelsona i Cro Copova 'krvnika' Gonzagu. Neće mu biti lako na UFC-u 173 jer je JDS bivši prvak teške kategorije. Ima 16 pobjeda i tri poraza, od čega dva protiv aktualnog prvaka Caina Velasqueza. Sve Stipine bolje strane su i Brazilčeve prednosti, samo možda i na razini više pa će Dos Santos nesumnjivo biti veliki favorit.

Inače, međusobnu borbu su zagovarala oba borca u medijskim istupima pa im je šef Dana White ispunio želju. Ako Miočić pobijedi, napravit će ogroman korak prema mjestu izazivača jer je trenutno peti na toj ljestvici, a Dos Santos prvi!

Idi na 24sata

Komentari 28

  • SAINT 06.03.2014.

    Ajde Stipe pometi tog bahatog Santosa.

  • BestAnswer 05.03.2014.

    A opet će JDS dobit batina

  • peeekar 05.03.2014.

    Stipe ima šanse ako camp u kojem trenira "pojača" s nekim ko se borio protiv Juniora, te da nonstop u borbi radi pritisak. Nemora ni pobjediti, samo nek pokaže lavlje srce i publika i Dana White će ga zavoljeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare