To je to što me zanima!

Santini: Ne treba bježati od istine, bio je penal za Hajduk

Na prvu, doista, tražio sam bolju poziciju i vidio sam krajičkom oka obostrano remplanje. I ništa više. No nakon snimke jasno je da je to bio penal, bio bi grijeh ne spomenuti doživljeno, rekao je Santini
Vidi originalni članak

U susretu 19. kola Prve HNL, Lokomotiva i Hajduk remizirali su 3-3, a čak pet od šest golova zabili su gostujući igrači. 

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja i Subašić pjevali 'mrzim Dinamo'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U posljednjim trenucima utakmice 'bili' su tražili penal zbog igranja rukom Branimira Cipetića u duelu sa Stipom Biukom. Pravog kontakta između igrača nije bilo, ali na usporenoj snimci vidjelo se da je Cipetić u šesnaestercu Lokomotive loptu poklopio lijevom rukom. 

Glavni sudac Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca išao je to provjeriti s VAR sucima Zdenkom Lovrićem i Mirom Grgićem, ali na kraju su procijenili kako to nije za penal. 

Golman Lokosa Krševan Santini (34) suprotnog je mišljenja te je za Jutarnji list priznao kako je Hajduk oštećen. 

- Na prvu, doista, tražio sam bolju poziciju i vidio sam krajičkom oka obostrano remplanje. I ništa više. No nakon snimke jasno je da je to bio penal, ne treba bježati od istine. Nisam od komentara suđenja, neka se drugi time bave, ali bio bi grijeh ne spomenuti doživljeno - rekao je Santini  pa nahvalio protivnika: 

BRANIMIR CIPETIĆ 'Igrao sam rukom, mogao je biti penal, ali bilo je to u sprintu...'

- Hajduk je baš odličan, pun elana, energije, podigao se, ima glavu i rep... i u tom kontekstu, nama je bod na gostovanju k'o kuća.
Hajduk je na kraju umjesto tri boda uzeo jedan, a šef sudačke komisije Bruno Marić potvrdio nam je da je sudačka ekipa pogriješila.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • 13.12.2021.

    Neosporno je da je ajduk oštečen, penal je zaista bio čist ko suza!No ajdukovci leleću nakon svake utakmice koju odigraju loše ili izgube i ama baš uvijek su im krivi svi drugi i to ovim redom: 1. Mamić, 2.Sudac, 3.HNS, 4.Dinamo i svi purgeri, 5. Malteški ribari i Kazakhstanski pastiri, 6. svi ostali.... I tako unedogled vrte svoju duhovnu mantru: "Ukralo, pokralo"

  • nokia8 13.12.2021.

    Svako ko malo prati vudbal zna da je Hajduk debelo ostecen. Da je bila ista situacija za dinamo, svirali bi dva.

  • Lakatinoc😆 13.12.2021.

    Glavni sudac nije mogao vidjeti ruku i on je najmanje kriv. Problem je u var sucu koji je trebao pozvat glavnog da sam pogleda snimku,tomu i služi var, a obzirom da je var sudac iz Osijeka...jbg...gura svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare