Sport

Komentari 95

Santini: Ne treba bježati od istine, bio je penal za Hajduk

Santini: Ne treba bježati od istine, bio je penal za Hajduk

Na prvu, doista, tražio sam bolju poziciju i vidio sam krajičkom oka obostrano remplanje. I ništa više. No nakon snimke jasno je da je to bio penal, bio bi grijeh ne spomenuti doživljeno, rekao je Santini

U susretu 19. kola Prve HNL, Lokomotiva i Hajduk remizirali su 3-3, a čak pet od šest golova zabili su gostujući igrači. 

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja i Subašić pjevali 'mrzim Dinamo'

U posljednjim trenucima utakmice 'bili' su tražili penal zbog igranja rukom Branimira Cipetića u duelu sa Stipom Biukom. Pravog kontakta između igrača nije bilo, ali na usporenoj snimci vidjelo se da je Cipetić u šesnaestercu Lokomotive loptu poklopio lijevom rukom. 

Glavni sudac Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca išao je to provjeriti s VAR sucima Zdenkom Lovrićem i Mirom Grgićem, ali na kraju su procijenili kako to nije za penal. 

Zagreb: Lokomotiva protiv Hajduka u 19. kolu Prve HNL

Golman Lokosa Krševan Santini (34) suprotnog je mišljenja te je za Jutarnji list priznao kako je Hajduk oštećen. 

- Na prvu, doista, tražio sam bolju poziciju i vidio sam krajičkom oka obostrano remplanje. I ništa više. No nakon snimke jasno je da je to bio penal, ne treba bježati od istine. Nisam od komentara suđenja, neka se drugi time bave, ali bio bi grijeh ne spomenuti doživljeno - rekao je Santini  pa nahvalio protivnika: 

- Hajduk je baš odličan, pun elana, energije, podigao se, ima glavu i rep... i u tom kontekstu, nama je bod na gostovanju k'o kuća.
Hajduk je na kraju umjesto tri boda uzeo jedan, a šef sudačke komisije Bruno Marić potvrdio nam je da je sudačka ekipa pogriješila.

Najčitaniji članci