To je to što me zanima!

Santini s četiri gola Westerlou postao najbolji u belgijskoj ligi

Bivši napadač Zadra Ivan Santini zabio je četiri od šest golova Kortrijka u visokoj pobjedi nad Westerloom. 25-godišnjak je ovim uspjehom došao do 13. gola sezone
Vidi originalni članak

Sjajno igraju hrvatski napadači ove subote diljem Europe. Nakon Nikice Jelavića i Marija Mandžukića, zabio je i Ivan Santini (25), bivša Zadrova špica. I to čak četiri komada.

Santini igra za Kortrijk, trećeplasirani klub belgijske Pro lige, koji je u subotnjoj utakmici 27. kola svladao Westerlo čak 6-0. Hrvatski napadač zabio je prvi, drugi, četvrti i peti gol.

Kortrijkov napadač ovim je pothvatom došao do 13 golova u sezoni i tako zasjeo na čelo ljestvice strijelaca. Prije Belgije nastupao je u Bundesligi za Freiburg, za rodni Zadar te njemački Ingolstadt.

Nakon nepotpunog 27. kola vodi Club Brugge s 52 boda, četiri više od Anderlechta i pet od Kortrijka koji ima utakmicu više.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Josip Joe Milovich 22.02.2015.

    Santiniju bi trebalo dati šansu u reprezentaciji. Ionako smo kratki u napadu a ovaj dečko je pokazao da zna još dok je u Zadru bio.

  • Ronaldo9 22.02.2015.

    jel ovo dolph lundgren na slici?

  • kikimanitu 22.02.2015.

    Bravo momak u Hrvatskoj ne bi nikad uspio jer nisi lizao guzice Mamićima i Dinamo.Bravo junačino jer nisi htio imati posla sa PRESMJEŠNIM hajdukom pa tako nisi morao lizat cipele Kovaču.Bravo jer si uspio sasvim sam i zato ti želim najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare