To je to što me zanima!

Santinijev hat-trick Bruggeu: Zabio 11 golova u 11 utakmica

Ivan Santini bez premca je trenutno najbolji napadač belgijske Pro lige, a nakon Anderlechta s Kortrijkom je srušio i Club Brugge 4-1. Večeras je zabio hat-trick
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač Ivan Santini, u sjeni naših reprezentativaca, nastavlja nemilosrdno 'trpati' golove u belgijskoj Pro ligi. Ofenzivac Kortrijka nakon Anderlechta u prošlom kolu, srušio je još jednog belgijskog velikana Club Brugge. Santini je zabio hat-trick u domaćoj 4-1 pobjedi svoje momčadi nanijevši Bruggeu prvi ovosezonski prvenstveni poraz.

Santini je golijadu počeo u 21. minuti zabivši iz penala, da bi se gostujuća momčad vratila u 32. minuti preko Engelsa, no De Sutter je ostavio Club Brugge na cijedilu zaradivši drugi žuti, isključujući karton, a Kortrijk je to znao iskoristiti.

Prvo je Coulibaly zabio za vodstvo 2-1 u 57. minuti, da bi Santini 'potopio' goste još dvama golovima u 65. i 93. minuti. Brugge je do kraja utakmice ostao samo s devet igrača jer je u drugoj minuti nadoknade isključen Engels.

S nova tri gola Santini je došao do nevjerojatne brojke od 11 golova u 11 utakmica!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bosanac laki 21.10.2013.

    maknut iz repke jelavića i kalinića jer imaju dvije lijeve noge i nesposobni su zabit gol,a pozvat santinija i benka ljude koji znaju zabit!!!!

  • SlobodanMiolović 21.10.2013.

    santini će trebati ići i BRAZIL

  • teletubiess 20.10.2013.

    Bravo za Santinija, trebao bi ga Niko Kovač pozvati u reprezentaciju!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare