To je to što me zanima!

Santoro: Novak mi nije pustio meč! Pa to su obične gluposti

Novak tada nije odigrao meč života, ali apsurdno je tvrditi da je namjerno izgubio, rekao je Fabrice Santoro (43) nakon što su se pojavile sumnje u namještanje meča
Vidi originalni članak

Nikad nisam bio najbolji na svijetu, ali dobio sam 19 od 23 najbolja igrača. Tjedan prije tog meča protiv Novaka Đokovića pobijedio sam Andyja Roddicka, rekao je umirovljeni francuski tenisač Fabrice Santoro.

Talijanski Tuttosport objavio je kako je Đoković namjerno izgubio meč protiv Santoroa u 2. kolu Pariza 2007. godine kako bi se što bolje pripremio za završni turnir u Šangaju. Đoković je odbacio te optužbe nazvavši ih apsurdnima te je rekao kako danas svatko može izmisliti nešto slično ako krene tražiti mečeve koje su favoriti izgubili proteklih 10 godina.

- Novak tada nije odigrao meč života, ali apsurdno je tvrditi da je namjerno izgubio. To su obične gluposti. Nema smisla pisati takve stvari bez dokaza - dodao je Santoro .

Idi na 24sata

Komentari 27

  • debelman 21.01.2016.

    jel jos ko osim santoroa igra dvorucni desni i dvorucni lijevi backhand?

  • Dejan Kljajić 21.01.2016.

    Bolje je tim talijanima da povedu računa o svojim šugavcima bolleliju i fogniniju,koliko su ih samo njih dvojica puta namjestili, i uzeli mi mnogo puta pare pogotovo fognini.

  • Coolio_1 21.01.2016.

    Smetaju im balkanci i to mnogo. Najnoviji gaf se desio danas. Petoro tenisera su poslali video poruku za oprostaj Hjuita: Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray, Nick Kirgios i Novak Djokovic. Od ovih pet poruka,cetri video poruke su pustene na Rod Lejver Areni,pogadjajte cija nije pustena. Jadno i bedno. Mislite li da imaju granicu ponizavanja ? Varate se. Dace dragi Bog da sve ovo Novaka dodatno stimulise i ako je moguce da bude finale Djokovic-Cilic da pocrkaju dusmani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare