To je to što me zanima!

Šaptač psima dobio konkurenta: Kako Dudu trenira ljubimca...

Obitelj Da Silva ima bijelog Pomeranca, a Eduardo je na njemu pokazao kakav je dreser. 'Cijeli krug, sjedni, digni šape', govorio je Dudu na hrvatskom, a pas ga je slušao kao programiran...
Vidi originalni članak

Proslavljeni šaptač psima Cesar Millan bi mogao pasti u ozbiljnu 'depresiju' nakon što vidi kako mu Eduardo da Silva 'krade' posao'.

Pogledajte video: Eduardo trenira svog psa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bivši hrvatski reprezentativac živi u Rio de Janeiru već duže vrijeme nakon što je 2018. godine završio nogometnu karijeru nakon ne baš uspješne epizode u Legiji iz Varšave. Dudu je odmor od nogometa iskoristio za tesanje nekih drugih vještina, a kako mu ide, fanovima je pokazala njegova supruga Andrea na Instagramu.

Obitelj Da Silva ima bijelog Pomeranca, a Eduardo je na njemu pokazao kakav je dreser.

- Cijeli krug, sjedni, digni šape - govorio je Dudu na hrvatskom, a pas ga je slušao kao programiran.

- Ako tko treba dresera pasa, neka mi se javi - poručila je njegova supruga Andrea s kojom Dudu ima dvoje djece, a nedavno su proslavili 19 godina veze.

Eduardo već neko vrijeme živi s obitelji u Rio de Janeiru, a možda se budućnosti trajno presele u Hrvatsku.

- Trenutno smo u Rio de Janeiru gdje ćemo živjeti određeno vrijeme. Volio bih da smo u Hrvatskoj, no trenutno tamo imamo sve posloženo: kuću, školu... Nakon SP-a sam potpisao za Flamengo i kupio kuću misleći da ću dulje ostati, ali nakon toga sam praktički svake godine mijenjao sredinu, što je kćerki Loreni teško padalo pa smo odlučili ostati neko vrijeme u Riju. Kasnije ćemo vidjeti. Sin Matheus ima devet godina, dosta je zaljubljen u nogomet. Plan mi je da jednoga dana dođe u neku nogometnu školu u Europi, možda u Hrvatskoj, ali vidjet ćemo kako će se sve to razvijati - rekao je Eduardo da Silva.

Njegovu karijeru je, nažalost, obilježila ona teška ozljeda iz 2007. godine kada mu je Martin Taylor slomio gležanj, a mnogi se i dan danas pitaju kakav bi to napadač bio da nije bilo tog groznog loma. Unatoč tome, ostvario je solidnu karijeru igrajući za Dinamo, Arsenal, Šahtar, Flamengo, a postao i treći najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije s 29 golova. To mu u HNS-u nisu zaboravili pa su ga imenovali ambasadorom 'vatrenih' za Euro koje će se igrati sljedeće godine. 

Prošloga Božića bio sam u Zagrebu, posjetio sam predsjednika Šukera i kroz razgovor mi je predložio tu ideju. Sa zadovoljstvom sam pristao, bit će mi čast biti ambasador HNS-a i hrvatske reprezentacije na predstojećem Euru - rekao je Dudu za HNS.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ćiribu_ćiriba 21.10.2020.

    Koja fensi kuća vauuu

  • Mara 1234 21.10.2020.

    Sin od zdravkeca

  • Tony1706 21.10.2020.

    Sve je to Zdravko omogućio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare