Obavijesti

Sport

Komentari 3

Šaptač psima dobio konkurenta: Kako Dudu trenira ljubimca...

Šaptač psima dobio konkurenta: Kako Dudu trenira ljubimca...

Obitelj Da Silva ima bijelog Pomeranca, a Eduardo je na njemu pokazao kakav je dreser. 'Cijeli krug, sjedni, digni šape', govorio je Dudu na hrvatskom, a pas ga je slušao kao programiran...

VIDEO

Proslavljeni šaptač psima Cesar Millan bi mogao pasti u ozbiljnu 'depresiju' nakon što vidi kako mu Eduardo da Silva 'krade' posao'.

Pogledajte video: Eduardo trenira svog psa

Pokretanje videa...

Eduardo, šaptač psima 00:31

Bivši hrvatski reprezentativac živi u Rio de Janeiru već duže vrijeme nakon što je 2018. godine završio nogometnu karijeru nakon ne baš uspješne epizode u Legiji iz Varšave. Dudu je odmor od nogometa iskoristio za tesanje nekih drugih vještina, a kako mu ide, fanovima je pokazala njegova supruga Andrea na Instagramu.

Obitelj Da Silva ima bijelog Pomeranca, a Eduardo je na njemu pokazao kakav je dreser.

- Cijeli krug, sjedni, digni šape - govorio je Dudu na hrvatskom, a pas ga je slušao kao programiran.

- Ako tko treba dresera pasa, neka mi se javi - poručila je njegova supruga Andrea s kojom Dudu ima dvoje djece, a nedavno su proslavili 19 godina veze.

Eduardo već neko vrijeme živi s obitelji u Rio de Janeiru, a možda se budućnosti trajno presele u Hrvatsku.

- Trenutno smo u Rio de Janeiru gdje ćemo živjeti određeno vrijeme. Volio bih da smo u Hrvatskoj, no trenutno tamo imamo sve posloženo: kuću, školu... Nakon SP-a sam potpisao za Flamengo i kupio kuću misleći da ću dulje ostati, ali nakon toga sam praktički svake godine mijenjao sredinu, što je kćerki Loreni teško padalo pa smo odlučili ostati neko vrijeme u Riju. Kasnije ćemo vidjeti. Sin Matheus ima devet godina, dosta je zaljubljen u nogomet. Plan mi je da jednoga dana dođe u neku nogometnu školu u Europi, možda u Hrvatskoj, ali vidjet ćemo kako će se sve to razvijati - rekao je Eduardo da Silva.

Njegovu karijeru je, nažalost, obilježila ona teška ozljeda iz 2007. godine kada mu je Martin Taylor slomio gležanj, a mnogi se i dan danas pitaju kakav bi to napadač bio da nije bilo tog groznog loma. Unatoč tome, ostvario je solidnu karijeru igrajući za Dinamo, Arsenal, Šahtar, Flamengo, a postao i treći najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije s 29 golova. To mu u HNS-u nisu zaboravili pa su ga imenovali ambasadorom 'vatrenih' za Euro koje će se igrati sljedeće godine. 

Prošloga Božića bio sam u Zagrebu, posjetio sam predsjednika Šukera i kroz razgovor mi je predložio tu ideju. Sa zadovoljstvom sam pristao, bit će mi čast biti ambasador HNS-a i hrvatske reprezentacije na predstojećem Euru - rekao je Dudu za HNS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe