To je to što me zanima!

Sapunica traje: Aršavin od utorka ipak u Arsenalu?

U ponedjeljak, tijekom cijeloga dana, stizali su vrlo različite informacije o Aršavinu i Arsenalu. Kako je prijelazni rok produžen, ništa još nije gotovo
Vidi originalni članak

Engleski mediji su tijekom ponedjeljka izvještavali s transferu Andreja Aršavina iz Zenita u Arsenal raspolažući s vrlo različitim informacijama. Prve su informacije govorile da su Zenit i Arsenal postigli dogovor o odšteti za sjajnog ruskog reprezentativca, ali je kasnije glasnogovornik Zenita sve demantirao, rekavši kako od transfera neće biti ništa.
Prema posljednjim informacijama, čeka se utorak kada bi Aršavin ipak mogao potpisati za "topnike". Ruski nogometaš je u ponedjeljak boravio u Londonu u nadi da će postati novi član Arsenala. Iako neki mediji opet javljaju da je posao ipak dogovoren, valja pričekati utorak, budući da zasad još uvijek nema službene informacije o ishodu ove sapunice prijelaznog roka.
Vodstvo Premiershipa odobrilo je produženje prijelaznog roka u Engleskoj za jedan dan, budući da zbog jakog snijega u Londonu u ponedjeljak neki već dogovoreni transferi, tehnički nisu mogli biti realizirani zbog otkazanih letova u London ili iz njega.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • macak599 03.02.2009.

    Arsavin je prodan Arsenalu,tek toliko da znate. Za 15 milijuna funti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare