To je to što me zanima!

Šarapova: Ne mogu prihvatiti dvije godine kazne, borit ću se

Žele me maknuti od tenisa, ali odmah ću se žaliti Međunarodnom sportskom sudu, objavila je Šarapova, nakon što je saznala da je dobila dvije godine kazne
Vidi originalni članak

Teniski svijet je u šoku. Marija Šarapova (29) ne smije igrati tenis dvije godine. ITF je suspendirao Ruskinju nakon što je pala na dopinškoj kontroli na Australian Openu. 

Šarapova je bila pozitivna na meldonij za koji je tvrdila kako je uzimala zbog zdravstvenih problema, a koji je od prvog siječnja na listi zabranjenih supstanci. ITF je objavio kako je kazna počela teći od 26. siječnja, a završava u ponoć 25. siječnja 2018. godine, tri mjeseca prije njezinog 31. rođendana. 

- ITF je ovom odlukom zaključio kako ono što sam napravila nije bilo namjerno. Trudili su se dokazati da sam namjerno prekršila pravila, ali nisu uspjeli. ITF je tražio četverogodišnju kaznu, ali komisija je to odbila - objavila je Marija Šarapova, koja će se pokušati izboriti za poništenje suspenzije.

- Ne mogu prihvatiti ovu oštru kaznu ITF-a. Žele me maknuti od tenisa dvije godine, ali odmah ću se žaliti Međunarodnom sportskom sudu (CAS). Nedostaje mi tenis i moji sjajni navijači diljem svijeta. Čitam vaša pisma i poruke podrške. Borit ću se da se vratim što prije na teniske terene - objavila je ruska tenisačica.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • blokirani_lovac 10.06.2016.

    Kako Rafa nije dopingovan...?

  • stric Bedanec 09.06.2016.

    Možeš na pripreme sa Ademijem.

  • zabrana 09.06.2016.

    ''Marija Šarapova (29) ne smije igrati tenis dvije godine.'' valjda ne smije nastupati na turnirima (=

Komentiraj...
Vidi sve komentare