To je to što me zanima!

Šarić i Tomić ispali iz Europe: Printezis pogodio sa sirenom

Nakon četvrtih četvrtfinalnih utakmica Eurolige poznata su sva četiri polufinalista. Real Madrid slavio je kod Šarićeva Anadolu Efesa, a Olympiacos je slomio Barçu
Vidi originalni članak

Pet sekundi i dvije desetinke do kraja. Olympiacos i Barcelona izjednačeni su na 68 koševa. Georgios Printezis šutira tricu sam kao duh sedam desetinki prije kraja. Lopta ulazi u koš, a Dvorana mira i prijateljstva proključala je. Tako je izgledao oproštaj katalonske momčadi od Eurolige iako je gotovo čitavu utakmicu imala prednost nad Grcima.

Ante Tomić predvodio je "blaugranu" s 13 poena i sedam skokova, četiri manje od prvog strijelca Olympiacosa Vassilisa Spanoulisa . Niti drugi hrvatski reprezentativac Dario Šarić nije mogao izbjeći treći poraz u četvrtfinalu Eurolige. Anadolu Efes izgubio je u Istanbulu od Real Madrida 76-63.

Turci su nakon prvog poluvremena imali šest koševa prednosti, no sve se okrenulo u trećoj četvrtini koju je "kraljevski klub" dobio 18-10. Rudy Fernández ubacio je 17 poena, a na drugoj strani najbolji kod Efesa bio je Nenad Krstić sa 16. Šarić je imao devet koševa i pet asistencija.

Parovi polufinala na završnom turniru, koji se od 15. do 17. svibnja igra u Barclaycard centru odnosno Palači sportova u Madridu, su Real i Fenerbahçe te CSKA i Olmypiacos.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • LebronPetrovic 25.04.2015.

    Ovaj Real mi nije baš neka momčad. Navijao sam za Efes.

  • jedi_sira_brateuu 24.04.2015.

    Za očekivat...Ipak je Olympiakos najbolja europska ekipa zadnjih 5 godina, kakva Barcelona sa Tomićem na čelu..Tog Olympiakosa svi otpisuju svake godine a oni imaju gotovo isti roster iz godine u godinu eventualno promjene po 2 stranca i uvijek su ili prvaci ili na final fouru

  • VezanIPriveden 24.04.2015.

    Tko je gledao utakmicu zna da je tomić najveći krivac za poraz, u ključnim trenucima fula bacanja, spanoulis preko njega zabija ulaz, i turnover pred sam istek vremena za lagano polaganje grka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare