To je to što me zanima!

Šarić je Cibonin?! Želi doći, a Zagreb traži milijun € odštete

Dario Šarić bi u Ciboni želio ostati barem dvije sezone. Problem je, međutim, velika odšteta, čelnici Zagreba traže vrtoglavih milijun €. Ići će na Fibinu arbitražu u nuždi
Vidi originalni članak

Dario Šarić želi igrati za Cibonu. Tako je odlučio nakon sastanka s trenerom Cibone Veljkom Mršićem, koji mu je rekao da će biti važan igrač “vukova”.

- Želim doći u ruke pravog trenera. Trenera koji će me željeti, koji će stati iza mene. Ne želim izgubiti još jednu sezonu - rekao je Dario Šarić dok je s bivšim trenerom Cibone Jasminom Repešom pregovarao o dolasku “pod Toranj”.

Repeša je u međuvremenu otišao u Malagu, no Mršić je uvjerio Darija da će u novoj Ciboni dobiti pravu priliku.

- I bez Repeše je Cibona naš prvi izbor. Mršić je odličan trener - rekao je Darijev otac Predrag.

Da ima sve papire, Dario bi već bio novi igrač Cibone, no “ključeve” transfera drži Zagreb.

Šarića starijeg zbog toga sad očekuju teški pregovori sa Zagrebom, čiji čelnici ne žele pustiti Darija bez odštete od milijun eura. Taj novac Cibona nema. No Šarići su uvjereni da će 100.000 eura biti dovoljno za ispisnicu. Ako se ne dogovore sa Zagrebom, ići će na Fibinu arbitražu.

- Nadam se da ćemo pronaći rješenje. Dario je prerastao A1 ligu i zato nas ostanak u Trnskom ne zanima - istaknuo je otac Šarić.

Dario bi s Cibonom potpisao najmanje dvogodišnji ugovor.

- Volio bih da Dario dođe u Cibonu, no tek nakon što se riješi pitanje odštete, možemo govoriti o tom transferu - rekao je Veljko Mršić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • No NaMe_4 28.06.2012.

    Daj pustite dečka da ide igrati. Što vam znači kočiti mu karijeru??? S time nitko ništa ne dobiva, on sam gubi sezonu u kojoj može napredovati, a i HR košarka bi mogla izgubiti velikog talenta.

  • 20bucks 28.06.2012.

    Ta mafijaška đubrad bi trebala njemu platit milijun eura što su mu potratili vrijeme provedeno tamo. Sada govna još imaju obraza tražit i odštetu i to takvu da ti pamet stane. Ovo je samo dokaz da je Dario vrhunski talent i svjetski potencijal, pa se nadajmo da fibina arbitraža neće biti glupa i da će donjeti poštenu odluku i naredbu. Ovi kreteni iz kk zagreba su me stvarno raspizdili sada, treba ugasiti to smeće od kluba i zabraniti mu djelovanje. banda smrdljiva.

  • feliks 28.06.2012.

    Traže milju oira? a neznam,oni nisu normalni. Kaj je tim ljudima u glavi ja neznam. haha,.Cibona nema te novce ha? a za vujoševića je imala? mislim,za trenera ok dati tu lovu,to su trebali ponuditi Repeši da ostane. ali igraču dati milju eura,tj drugome klubu...malo sutra. pa sokić je dao 700 000 eura za smodiša,a tip je imal prosjek od 0.2 koša po tekmi i ono 0.1 skok po tekmi. al ok,to samo bolesni um može napraviti koji se ne kuži u košarku,al dobro,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare