To je to što me zanima!

Šarić ostao bez učinka u porazu OKC-a, važna pobjeda prvaka

Važnu pobjedu ostvarili su Golden State Warriorsi koji su kod kuće slavili protiv New Orleans Pelicansa 120-109 u izravnoj borbi za doigravanje
Vidi originalni članak

Oklahoma City Thunder je poražen pred svojim navijačima sa 134-137 od Charlotte Hornetsa, što je momčadi za koju igra Dario Šarić već treći poraz u posljednje četiri utakmice.

Šarić je igrao tek tri minute i ostao bez učinka. Hornetse je do pobjede predvodio P. J. Washington s osobnim rekordom od 43 koša. Thunder je izgubio iako je imao trojicu igrača koji su ubacili više do 30 koševa: Isaiah Joe je postigao 33 poena, a po 31 su ubacili Jalen Williams i Josh Giddey koji je tome dodao i 10 skokova te devet asistencija.

Oklahoma City Thunder je s učinkom 37-39 na desetom mjestu, a isti učinak ima i Dallas koji je na 11. poziciji, prvoj koja ne donosi mogućnost nastupa u doigravanju.

NOVA ŠANSA Zaboravljeni Hrvat vraća se u NBA! Potpisao za klub u kojem je Babo ostavio veliki trag... DOIGRAVANJE SE BLIŽI Zubac solidan u važnoj pobjedi Clippersa, Dallas kod Indiane zaustavio niz od četiri poraza

Važnu pobjedu ostvarili su Golden State Warriorsi koji su kod kuće slavili protiv New Orleans Pelicansa 120-109 u izravnoj borbi za doigravanje. Stephen Curry bio je prvo ime susreta s 39 poena, te po osam skokova i asistencija. 

Rezultati:

Washington - Boston 130-111

Atlanta - Cleveland 120-118

Toronto - Miami 106-92

Memphis - Orlando 113-108

POGLEDAJTE VIDEO: 'GRIJEŠILI SMO BESPOTREBNO, LIVAKOVIĆ NAS JE SPASIO'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare