To je to što me zanima!

Šarić u pobjedi Sunsa krenuo u prvoj postavi pa igrao 8 minuta

Igrao je samo tijekom prvog poluvremena u kojem je ubacio jedan poen uz tri asistencije i dva skoka. Šarić je i u prošloj utakmici počeo od prve minute da bi ga trener Sunsa Monty Williams u konačnici brzo zamijenio
Vidi originalni članak

Phoenix Sunsi svladali su Indiana Pacerse s 112-107 čime su povezali dvije pobjede u nizu. Za momčad iz Arizone od prve je minute igrao hrvatski košarkaš Dario Šarić koji je ukupno igrao samo osam minuta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrao je samo tijekom prvog poluvremena u kojem je ubacio jedan poen uz tri asistencije i dva skoka. Šarić je i u prošloj utakmici, odnosno pobjedi protiv Brooklyn Netsa, igrao za prvu postavu da bi ga trener Sunsa Monty Williams u konačnici brzo zamijenio.

Sunse su do pobjede predvodili Josh Okogie s 24 poena te Mikal Bridges s 22. Kod Indiane je najbolji bio Bennedict Mathurin s 23 poena, a Buddy Hield imao je 22. Phoenix je bez svojih najboljih igrača Devina Bookera i Deandrea Aytona na desetom mjestu Zapadne konferencije koju trenutačno predvodi Denver. 

Cavaliersi su bili bolji od Bucska 114-102, a do pobjede su ih predvodili Evan Mobley s 39 poena, tri asistencija i devet skokova te Darius Garland s 21 poenom, deset asistencija i tri skoka. 

Wizardsi su svladali Orlando Magic s 138-118, a najbolji su bili Kyle Kuzma s 25 poena, deset skokova i šest asistencija te Rui Hachimiura s 30 poena i pet skokova. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare