To je to što me zanima!

Šarić vodio Sixerse; Superman Howard imao čak 30 skokova

Sinoć je odigrano devet susreta na NBA parketima. Šarić je predvodio svoju momčad u novoj pobjedi dok su Žižić i Bogdanović imali skromniji učinak. Večer su obilježili "Superman" Howard i "King" James
Vidi originalni članak

Dario Šarić odigrao je vrlo dobru utakmicu u pobjedi svoje Philadelphije protiv Memphisa (119-105) te je predvodio svoju momčad. Čak četvorica igrača Philadelphije su imala 15 koševa, a to su Šiši koji je uz šut 5/9 dodao još 2 asistencije i 3 skoka, Covington, Redick i Belinelli. Najbolji u redovima Memphisa koji su ove sezone neprepoznatljivi je bio Wayne Selden sa 18 koševa. Phila igra sjajno ove sezone te bi mogli pomrsiti planove konkurentima u playoffu. Trenutno su na 4. mjestu Istočne divizije, u lovu na treći Cleveland, dok je odmah iza njih Indiana Bojana Bogdanovića.  

Bojan je u porazu svojih Pacersa protiv New Orleansa (96-92) postigao 9 koševa te imao 1 asistenciju i 3 skoka uz šut 4/10. Najbolji u redovima poraženih bio je Victor Oladipo sa 21 košem dok je domaćine predvodio Anthony Davis sa 28 koševa i 18 skokova. 

Veliki derbi Istočne divizije odigrali su Toronto i Cleveland. Toronto, koji ove sezone igra preporođeno i drži prvu poziciju, ipak nije mogao protiv fantastičnog Lebrona Jamesa. U pobjedi svoje momčadi (132-129) King James postigao je 35 koševa uz čak 17 asistencija bez ijedne izgubljene lopte. Ante Žižić je za 15 minuta igre postigao šest koševa i jedan skok. Toronto je predvodio Kyle Lowry sa 24 koša.

Rijetko viđenu partiju imao je Dwight Howard koji je u pobjedi Charlotte Hornetsa protiv Brooklyna (111-105) postigao 32 koša uz nevjerojatnih 30 skokova! Tako je postao prvi igrač nakon 2010. i Kevina Lovea kojemu je to pošlo za rukom. "Superman" napokon igra sjajno te podsjeća na stare dane u Orlandu kad je bio jedan od najdominantnijih centara lige. Najbolji u redovima Netsa bio je D'Angelo Russell sa 19 koševa. 

Ostali rezultati: 

San Antonio Spurs- Washington Wizards 98-90
Milwaukee Bucks-Los Angeles Clippers 120-127
Chicago Bulls- Denver Nuggets 102-135
Miami Heat- New York Knicks 119-98

Idi na 24sata

Komentari 5

  • silaaaa 22.03.2018.

    Dwighte velik si

  • BiTcH_pLeAsE1 22.03.2018.

    Na istoku ništa novo, Cavsi će se dignuti a ako Phila ih izbjegne do finala mogli bi možda Toronto i Boston izvisiti... Phila sada ima vremena i odmarati igrače pošto imaju širu i klupu s novim igračima, moram priznati da mi je gušt gledati Simmonsa, igrač s fenomenalnom tehnikom i dobrim pregledom igre. 9 triple double već u rookie sezoni. Žižić nije bio loš i svi ga u Ohiou hvale, i nadaju se da će igrati on a ne tristan kad se vrati nakon ozlijede, a 6 poena u 15 min nije loše !

  • Armin van Buuren 22.03.2018.

    Ne daju se Spursi i teško je zamisliti playoff bez njih,sa ove 4 uzastopne pobjede protiv playoff ekipa,sve bliže su istom.Toliko su popravili izglede da sada možda mogu izbjeći Warriorse i Rocketse u prvom kolu,a ne izgleda nerealno da čak osiguraju i prednost domaćeg terena.Jest da i dalje imaju niz teških utakmica,ali takva su bila i zadnja 4 meča....

Komentiraj...
Vidi sve komentare