Obavijesti

Sport

Komentari 5

Šarić vodio Sixerse; Superman Howard imao čak 30 skokova

Šarić vodio Sixerse; Superman Howard imao čak 30 skokova
1

Sinoć je odigrano devet susreta na NBA parketima. Šarić je predvodio svoju momčad u novoj pobjedi dok su Žižić i Bogdanović imali skromniji učinak. Večer su obilježili "Superman" Howard i "King" James

VIDEO

Dario Šarić odigrao je vrlo dobru utakmicu u pobjedi svoje Philadelphije protiv Memphisa (119-105) te je predvodio svoju momčad. Čak četvorica igrača Philadelphije su imala 15 koševa, a to su Šiši koji je uz šut 5/9 dodao još 2 asistencije i 3 skoka, Covington, Redick i Belinelli. Najbolji u redovima Memphisa koji su ove sezone neprepoznatljivi je bio Wayne Selden sa 18 koševa. Phila igra sjajno ove sezone te bi mogli pomrsiti planove konkurentima u playoffu. Trenutno su na 4. mjestu Istočne divizije, u lovu na treći Cleveland, dok je odmah iza njih Indiana Bojana Bogdanovića.  

Bojan je u porazu svojih Pacersa protiv New Orleansa (96-92) postigao 9 koševa te imao 1 asistenciju i 3 skoka uz šut 4/10. Najbolji u redovima poraženih bio je Victor Oladipo sa 21 košem dok je domaćine predvodio Anthony Davis sa 28 koševa i 18 skokova. 

Veliki derbi Istočne divizije odigrali su Toronto i Cleveland. Toronto, koji ove sezone igra preporođeno i drži prvu poziciju, ipak nije mogao protiv fantastičnog Lebrona Jamesa. U pobjedi svoje momčadi (132-129) King James postigao je 35 koševa uz čak 17 asistencija bez ijedne izgubljene lopte. Ante Žižić je za 15 minuta igre postigao šest koševa i jedan skok. Toronto je predvodio Kyle Lowry sa 24 koša.

Rijetko viđenu partiju imao je Dwight Howard koji je u pobjedi Charlotte Hornetsa protiv Brooklyna (111-105) postigao 32 koša uz nevjerojatnih 30 skokova! Tako je postao prvi igrač nakon 2010. i Kevina Lovea kojemu je to pošlo za rukom. "Superman" napokon igra sjajno te podsjeća na stare dane u Orlandu kad je bio jedan od najdominantnijih centara lige. Najbolji u redovima Netsa bio je D'Angelo Russell sa 19 koševa. 

Ostali rezultati: 

San Antonio Spurs- Washington Wizards 98-90
Milwaukee Bucks-Los Angeles Clippers 120-127
Chicago Bulls- Denver Nuggets 102-135
Miami Heat- New York Knicks 119-98

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet