To je to što me zanima!

Šarićev double-double u prvoj pobjedi Sixersa u novoj sezoni

Fantastičnu utakmicu odigrao je Ben Simmons koji je stigao do triple-doublea, najbolji strijelac bio je Embiid s 30 koševa, a Šarić je zabio 13 uz deset skokova...
Vidi originalni članak

Nakon bolnog poraza od Bostona na otvaranju sezone, Philadephia je na svom parketu dočekala Chicago Bullse. I pobijedila 127-108 uz sjajnu igru prve petorke. Najbolji strijelac bio je ponajbolji centar lige Joel Embiid koji je utrpao 30 koševa te imao 12 skokova za 32 minute na parketu.

Dario Šarić zabio je 13 koševa, imao 10 skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu, a na terenu je proveo 28 minuta. Kad tome pridodate 20 koševa Covingtona, triple-double Simmonsa (13 koševa, 13 skokova i 11 asistencija), 12 koševa Fultza pa onda još i dvocifrene igrače s klupe, Johnsona (13 koševa), Shameta (12 koševa) i Redicka (10 koševa), dobijete momčad koja je spremna napasti i finale doigravanja.

Bullsi su bolje krenuli u utakmicu, zabili čak 41 koš u prvoj četvrtini i minimalno vodili, no u drugoj i trećoj četvrtini Phila radi veliku razliku i u posljednju dionicu ulazi s uvjerljivih 26 koševa prednosti. Dovoljno da mirno privede utakmicu kraju i slavi prvu pobjedu pred svojim navijačima u novoj sezoni.

U ostalim odigranim utakmicama noćas Lakersima ni double-double LeBrona Jamesa nije pomogao na otvaranju sezone. Izgubila je momčad i Los Angelesa kod Portlanda 128-119, a LeBron je zabio 26 uz 12 skokova i šest asistencija. Naš Ivica Zubac nije igrao, a kod Portlanda je briljirao trojac Lillard (28 koševa), Stauskas (24) i McCoullum (21).

U najuzbudljivijoj utakmici večeri Miami je pobijedio Wizardse u Washingtonu 113-112 uz 28 koševa Josha Richardsona, no apsolutni heroj pobjede Heata je Kelly Olynyk koji je zabio nakon promašaja Wadea samo dvije desetinke prije kraja utakmice. 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Golden_State 19.10.2018.

    Ovo ce biti duga sezona za Kinga , velika borba ce biti za doigravanje.

  • kopic_na_zici 19.10.2018.

    Mislim (nadam se) da ste svi krivo shvatili autora clanka,nadam se da je mislio da kada u ekipi imate toliko kvalitetnih pojedinaca onda imate(dobijete) momcad koja je spremna napasti finale istoka😎ako je stvarno mislio da su bullsi spremni napasti finale onda neka mjenja zanimanje

  • 19.10.2018.

    76ersi cese boriti ove godine za 2 mjesto cleveland više nije jak

Komentiraj...
Vidi sve komentare