To je to što me zanima!

Šarićev menadžer potvrdio: Dario će se prijaviti na draft

Cilj je biti među prvih 10 na NBA draftu. Njegov san je biti All-Star NBA lige i neće prihvatiti ništa manje od toga, rekao je Šarićev menadžer, Miško Ražnatović...
Vidi originalni članak

U ekskluzivnom intervjuu za Draft Express, menadžer jednog od najboljih mladih košarkaša Europe, Miško Ražnatović, potvrdio je kako Dario Šarić ide na NBA draft. Košarkaš Cibone prijavit će se u sljedećih tjedan dana.

- To je logičan potez nakon što je Dario odigrao najbolju sezonu u karijeri. Proglasili su ga najboljim mladim igračem i najkorisnijim igračem regionalne lige - kazao je Ražnatović i dodao:

- Teško će reći hoće li Šarićevo ime biti na popisu i nakon isteka roka za odustajanje, 10 dana prije samog drafta (26. lipnja). Cilj je biti među prvih 10 na draftu. Njegov san je biti All-Star NBA lige i neće prihvatiti ništa manje od toga.

Ražnatović je kazao i kako je trenutno najbolje za Darija ostati u Europi još sezonu ili dvije, igrati Euroligu i tek onda krenuti prema NBA-u. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • prle13 18.04.2014.

    zasto prerano? maksimalno pricekat jos godinu i onda preko, svakako mu treba 2,3 sezone prilagodbe kao i svakom strancu u nba, i da onda sa 24, 25 bude na vrhuncu i u nba, a ne da ode na vrhuncu sa 27 i dok se prilagodi, prosla baba s kolacima...svi europljani koji su uspjeli nedavno u nba su otisli sa 20 i jako sitno godina i sada su nositelji ekipa, i nowitzki, i parker, i braca gasol, a bome i dragic...bolje sad nego da mu se dogodi slucaj teletovic pa da na vrhuncu karijere igra 10 minuta u prosjeku i privikne se sa 30 na nba

  • strmi007 16.04.2014.

    prerano

  • blue Moon_2 16.04.2014.

    iskreno i ne vjerujem u ovo. dario ce biti za 2,3 godine jedan od najboljih igraca europe, te njegov put u nba treba poceti tek tada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare