To je to što me zanima!

Šarićev otac: Htio bih da Dario ostane u Ciboni još sezonu...

Mog sina uspoređuju s Draženom, no on je bio strijelac, kojeg smo mi pokrivali u obrani. A Dario se troši u napadu i u obrani, i ne može sve sam, kaže Predrag Šarić
Vidi originalni članak

Neka ode u Real ili Barcelonu ako može. U suprotnome najbolja mu je opcija igrati s Cibonom Euroligu i onda otići van. To i on zna i, ako Cibona sakupi novac i složi dobru momčad, vjerujem da će moj sin i dogodine igrati u Draženovu domu, kaže Darijev otac Predrag Šarić.

Prije 'Final 4' u Beogradu Šarićev odlazak iz Cibone bio je siguran, ali nakon pobjede protiv Zvezde vrata ostanka su se otvorila.

- Dario sigurno neće ostati ako će momčad biti vreća za napucavanje. Porazi kao u Eurokupu ove sezone nikog ne mogu učiniti boljim. Cibona je dolaskom na Final Four i pobjedom protiv Zvezde napravila čudo, ali ova momčad treba dovesti pojačanja ili će ih svaki klub u Euroligi pobjeđivati s 20 ili 30 razlike. Ne može Dario sve sam. Znam da ga uspoređuju s Draženom, ali Dražen je bio strijelac, a mi smo ga pokrivali u obrani. Dario se troši u obrani i napadu i teško je tako igrati 40 minuta svaki treći dan - kaže Predrag, koji će u nedjelju biti u Beogradu.

- Poludio sam kad je promašio ona dva slobodna bacanja na kraju, ja bih sigurno pogodio. To mu se ne smije više događati - rekao je stariji Šarić, koji misli da bi Dario napredovao pod vodstvom trenera Slavena Rimca.

- Rimac i Golemac su odličan tandem. Znaju što svaki igrač može i to od njega i traže. Neka Dario s njima ostane još jednu sezonu i onda prijeđe u jaki euroligaški klub - kaže Predrag i dodaje da ga ne čudi što je Dario brzo postao vođa momčadi, dečko koji i Cibonine veterane uvjerava da mogu napraviti velike stvari.

- Ma Dario je ‘mangup’, osjeti ljude, zna što im treba reći. Cijele je dane kao klinac igrao košarku na ulici i naučio je čitati ljude, zna kako ih motivirati - kaže Predrag.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • antihadezeovac 27.04.2014.

    kakav mi potencijal imamo u kosarci stavrno nevjerojatno.mogli bi imati savsrenu reprezentaciju i osvojiti europsko prventstvo.Šaric ce biti igracina ipo sigurno.Mladic posjeduje talenat veliki.

  • Walty 27.04.2014.

    Nisam baš pratio Daria na televiziji,valjda je dobar kako brojke kažu,meni je prije godinu dana i u reprezentaciji izgledao nekako šeprtljavo,kao da nema samopouzdanja,šlampavo.Meni je recimo Nurkić od centara baš tip američkog igrača,ne boji se,atraktivan,zakuca kad treba itd.A Dariju sve najbolje,kažem,nisam ga pratio zadnjih nekoliko mjeseci,možda i griješim,brojke i rezultat su u današnjem sportu bitne,dojam je manje važan.

  • 27.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare