To je to što me zanima!

Šarićevi Warriorsi izgubili šestu u nizu, Dončić i Irving ostali bez pobjede u sjajnoj utakmici

Šarić igrao je nešto više od 18 minuta u porazu, ali nije imao najbolju večer. Pogodio je tek tri od devet pokušaja za ukupno šest koševa u novom porazu njegovih Warriorsa
Vidi originalni članak

Unatoč povratku Stephena Curryja, koji je propustio dvije utakmice zbog ozljede, Golden State Warriorsi su na domaćem parketu u Chase Centeru izgubili 126-130 od Oklahoma City Thundera, unatoč najboljoj utakmici sezone Andrew Wigginsa.

Kanađanin je predvodio Warriorse s 31 košem (šut 12-19), a njegova sjajna večer svakako veseli Warriorse unatoč porazu. Naime, Wiggins, koji je 2022. bio u prvoj petorci na All-Star utakmici, vrlo je loše ušao u sezonu. Do utakmice s Oklahomom učinak sezone bio mu je tek 17 koševa.

NBA LIGA Zubac i Clippersi stali na kraj gubitničkom nizu, monstruozna utakmica Nikole Jokića u porazu

Međutim, Wigginsa je zasjenio sjajni sunarodnjak Shai Gilgeous-Alexander, koji je bio najbolji strijelac na utakmici s 40 koševa. Imao je i 10 skokova, pet asistencija i po dvije blokade i ukradene lopte. Istaknimo i rookieja Cheta Holgrema, koji je odigrao najbolju utakmicu karijere s 36 koševa, deset skokova i pet asistencija.

Dario Šarić igrao je nešto više od 18 minuta u porazu. Imao je devet udarca na koš, ali nije imao najbolju večer. Pogodio je tek pokušaja za ukupno šest koševa, a promašio je i oba pokušaja s trice. Imao je osam skokova i jednu asistenciju.

GOTOVO SA SIRENOM VIDEO Pogledajte tricu Darija Šarića koja je oduševila Curryja

Warriorsi su izgubili šestu utakmicu i na omjeru su od šest pobjeda i osam poraza, što je dovoljno tek za 10. mjesto zapada. Oklahoma je četvrta s omjerom od 9-4.

Dončić i Irving zabili 74 koševa i izgubili

U spektaklu večeri susreli su se Dallas Mavericksi i Milwaukee Bucksi, koji su prije početka sezone u razmjeni doveli Damiana Lillarda, stoga mnogi sa zanimanjem prate igru NBA prvaka iz 2021. godine. Amerikanac nije imao najbolju utakmicu, iako je imao double-double učinak od 27 koševa i 12 koševa, ali i lošu šutersku večer - zabio je tek 7 od 19 pokušaja iz igre.

NBA NOĆ Dončić i Dallas dobili Wizardse, Sabonis srušio Lakerse i Jamesa

Sjajnu utakmicu odigrao je tandem Mavericksa, Luka Dončić i Kyrie Irving. Slovenac je zabio 35 koševa, a malo mu je nedostajalo i za triple-double učinak. Imao je devet skokova i asistencija, dok je Irving zabio 39 koševa uz šest asistencija.

Ipak, nisu mogli stati na kraj sjajnom Giannisu Antetokounmpu, koji je bio najbolji strijelac utakmice s 40 košva. Uhvatio je čak 15 lopti uz sedam asistencije, čime je okrunio sjajnu večer.

Bucksi su pobijedili zadnje četiri utakmice nakon slabijeg ulaska u sezonu. Na trećem su mjestu istočne konferencije s omjerom od 9-4, a isti omjer imaju i Mavsi, koji su treći na zapadu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • __Che__ 19.11.2023.

    kamo god dodju irving i harden taj tim propadne

  • Pink_Panther24 19.11.2023.

    ja neznam jel ovo vise itko gleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare