To je to što me zanima!

Saru je mučila probava: 'Ma, ne brinem se ja. Bit će sve dobro'

Bio je ovo razočaravajuć nastup, ali moram gledati pozitivno na ovo natjecanje jer ne bi bilo u redu da gledam negativno. Moram pogledati kako sam bacala i gdje sam griješila, poručila je olimpijska pobjednica
Vidi originalni članak

Sara Kolak (22) nažalost nije uspjela osvojiti medalju na Svjetskom atletskom prvenstvu u Londonu. Mlada Ludbrežanka završila je četvrta iza dvije Kineskinje Lyu i Li te najbolje bacačice koplja u povijesti Barbore Špotakove. Nakon natjecanja pojavila se informacija da je Sara imala problema s probavom, ali takva kakva je ništa nije htjela spominjati.

- Bio je ovo razočaravajuć nastup, ali moram gledati pozitivno na ovo natjecanje jer ne bi bilo u redu da gledam negativno. Moram pogledati kako sam bacala, gdje sam griješila i gdje mogu napredovati i tada će sve biti OK - rekla je Kolak za IAAF.

- Ja sam olimpijska pobjednica, vratit ću se čvrsto na noge, bez brige.

Sara je i dalje vrlo, vrlo mlada. Pred njom je još dobrih deset godina karijere i ne sumnjamo da će izgraditi jednu vrlo uspješnu sportsku priču.

- Ma da. Bit će sve u redu, stvarno se ne brinem. Ovdje u Londonu mi je bilo stvarno lijepo, obožavam ovaj grad, atmosfera na stadionu je sjajna, a ovo je jedan od najboljih stadiona na kojem sam bila.

Sada slijedi nastavak sezone, a cilj je nastupiti na završnom turniru Dijamantne lige u Bruxellesu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • boys 09.08.2017.

    nemaš razlog za brigu odmori malo još koji dobar hitac i evo te u politici(sabor) i namirena si za cijeli život...

  • prcko vitamincic 08.08.2017.

    Kaže 30ak atletičara završilo u karanteni ili odustalo od natjecanja zbog nekog virusa koji se pojavio na svjetskom prvenstvu, a ovi tu jazavci koji je sprdaju su se propisno osramotili kmee

  • fallout2 08.08.2017.

    stvarno ga pretjerujete...jeli moguće jednom napisati da nisu uspijeli jer su drugi bili bolji ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare