To je to što me zanima!

Saslušan Emil Žgur: 'Pokrovac nije sudjelovao u transferu...'

Danas je u svojstvu svjedoka ispitan prijatelj obitelji Kranjčar, Emil Žgur, koji je izjavio kako pokojni Dino Pokrovac nije sudjelovao u transferu Kranjčara u Hajduk
Vidi originalni članak

Na splitskom Općinskom sudu danas je održana rasprava u predmetu u kojem obitelj pokojnog menadžera Dine Pokrovca, supruga Moravka i kćer Matea, tuže Niku Kranjčara i Hajduk za neisplaćenu proviziju od 600.000 eura.

Danas je u svojstvu svjedoka ispitan prijatelj obitelji Kranjčar, Emil Žgur, koji je izjavio kako pokojni Dino Pokrovac nije sudjelovao u transferu Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk. Odnosno, kako je jedina njegova uloga bila dovođenje tadašnjeg sportskog direktora Hajduka Igora Štimca u kuću Kranjčarevih na pregovore.

Također, dodao je i kako tada nije znao za ugovore o ulaganju i zastupanju, koji su sklopljeni između Nike Kranjčara i Pokrovca, nego je za njih saznao naknadno, nakon ubojstva Pokrovca. Ustvrdio je Žgur i kako Pokrovac nije za vrijeme transfera bio u Splitu, iako su u medijima objavljivane fotografije na kojima su uz Niku Kranjčara tada bili Štimac i Pokrovac, koji je u to vrijeme odrađivao većinu transfera Hajdukovih igrača.

Raspravi se danas u svojstvu svjedoka nisu odazvali Tomislav Svetina, tadašnji suradnik Pokrovca, danas direktor Dinama, te tadašnji čelnici Hajduka, Branko Grgić i Fredi Fiorentini - svi zbog neuredne dostave poziva. Nova rasprava, na koju će ponovno biti pozvani Svetina, Grgić i Fiorentini, zakazana je krajem siječnja sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • SinisaJurk 29.01.2015.

    sta sada vi serete o dinamu. ostavite dinamo na miru.

  • mata1 12.11.2014.

    ja sam vozio pokrovca na potpisivanje ugovora je kako nije bio..

  • drmm 12.11.2014.

    ...nakon posjeta jedne osebujne skupine,koja je zadnjih 24 godine,izuzetno *cijenjena* u hrvata,a služi za podsjetnk onima koji zaborave određene obveze...gospodin E.Žgur sjetit će se...da je pokojni svakako sudjelovao u transferu kranjčara...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare