To je to što me zanima!

Saudijac u deliriju nakon gola Argentini: Odlučio iščupati vrata i baciti ih ispred, drugi ga grlili!

Rijetki su ostali sjediti, drugi su počeli skakati i grliti se, a junak naše priče svoju sreću je odlučio iskazati bacanjem vrata ispred kuće.
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama rekordnom brzinom se širi snimka jednog navijača Saudijske Arabije nakon,gola njegove reprezentacije u velikoj pobjedi nad Argentinom. Njega su toliko ponijele emocije - da je odlučio 'iščupati' vlastita vrata?! 

Na snimci vidimo veće društvo, ali i koliko ljudi različito reagiraju, tj. koliko koga tu zapravo nogomet zaista zanima...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ANKETA: TKO ZASLUŽUJE IGRATI? Statistika ne laže: Livaja je efikasniji od svih napadača, a obrana najsigurnija s Lovrenom

Ne znamo koliko se kreću cijene vrata tamo, ali društvo mu vjerojatno neće zamjeriti. Možda je i njegov dom, pa smatra da može što god želi... 

Nije ni bitno. U Saudijskoj Arabiji vlada neviđena ludnica, kralj je proglasio državni praznik u srijedu, a s dojmovima iz Rijada našem se Tomislavu Gabeliću javio legendarni Popaj - Zvonimir Deranja.

LUDNICA Fešta u Saudijskoj Arabiji: Kralj je proglasio državni praznik nakon pobjede protiv Argentine

- Slavi se, ali zasad još ništa posebno. No, večeras najavljuju spektakl. Svi su u euforiji, kralj ih je obradovao neradnim danom - rekao je Deranja. Što je još rekao, pročitajte ovdje.

OVDJE PRATITE DOGAĐANJA IZ KATRA IZ MINUTE U MINUTU

VIDEO: UTAKMICA ŽIVOTA Junaka Saudijaca trenirali su Hrvati, veliki je Dalićev miljenik

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Paulluzx 22.11.2022.

    🍓Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://vk.sv/id389076 (Cory link i otvori ga u svom pregledniku)

  • 22.11.2022.

    Di si bija kad su u nas letili televizori, kauči i ormari? :)

  • ZEKO_10 22.11.2022.

    Eto naše ekipe kak vali plenki narod je glup dosta mu je one stare, kruha i igara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare