Obavijesti

Sport

Komentari 71

Povijesni dan za Saudijce; Dalić i Modrić najavili Maroko, svi su htjeli fotografiju s našim Lukom

Povijesni dan za Saudijce; Dalić i Modrić najavili Maroko, svi su htjeli fotografiju s našim Lukom
10

Saudijska Arabija senzacionalno je pobijedila Argentinu, a potom je Tunis uzeo bod Danskoj. Posljednja utakmica dana igra se u Al Wakrahu između Francuske i Australije

POGLEDAJTE VIDEO: 'BIT ĆE GOSPODSKI, 1:0'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
FRANCUZI UVJERLJIVI

Tchouaméni nahvalio Girouda

Napravili smo sve što je bilo potrebno nakon primljenog pogotka, izjavio je francuski izbornik Didier Deschamps nakon pobjedničkog starta na SP-u i pobjede protiv nogometaša Australije od 4-1.

Svjetski prvaci od prije četiri godine su se vrlo brzo našli u rezultatskom zaostatku, ali do kraja poluvremena su već vodili 2-1, a potom su u nastavku dodali još dva gola za uvjerljivu pobjedu na startu nastupanja u skupini D svjetskog prvenstva.

„Bili smo hladni i loši na početku utakmice. No, nakon primljenog pogotka smo napravili sve što smo morali. U drugom poluvremenu smo mogli zabiti i puno više pogodaka. Moglo je biti i uvjerljivije, ali sam zadovoljan. Australci su u prvom dijelu pokazali zavidne fizičke mogućnosti. U svemu dobrome ima i nešto loše, a to je ozljeda Hernandeza. Tek ćemo vidjeti koliko je ozljeda teška“, komentirao je izbornik Deschamps, dok je vezni igrač Aurelien Tchouaméni posebno hvalio suigrača Girouda.

„Morat ćemo popraviti neke stvari iz ove prve utakmice u nastavku turnira. No, konačni rezultat pokazuje našu snagu, a to što smo relativno brzo okrenuli rezultat snagu našeg momčadskog duha. Loše smo počeli, ali smo ostali zajedno i krenuli okretati stvari na terenu. Giroud? Na svakom treningu i u svakoj utakmici pokazuje koliko je genijalan“.

VATRENI IZ 'ZADARSKE ŠKOLE'

'S 15 godina otišao sam od kuće u strani svijet, govorili su mi da sam lud, a sada sam na SP-u!'

Finale prošlog Svjetskog prvenstva gledao sam u hotelskoj sobi, na pripremama Spezije. Sam sam u miru gledao utakmicu jer ne volim buku i galamu, a propustio sam uživo biti na dočeku u Zadru... Ništa, nadam se da ćemo u Katru napraviti dobar rezultat i da ću ovoga puta imati priliku sve doživjeti iz prve ruke, optimističan je bio stoper Martin Erlić uoči početka Svjetskog prvenstva. 

OVDJE PROČITAJTE CIJELI TEKST


 

PRVA KAZNA PRVENSTVA

FIFA kažnjava Ekvador zbog 'uvredljivih pjesama' navijača: Nisu pojasnili što je bilo sporno

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) otvorila je disciplinski postupak protiv Ekvadora zbog uvredljivih pjesama navijača te selekcije tijekom utakmice protiv Katra na otvaranju Svjetskog prvenstva.

OVDJE VIŠE O TEMI

VIJESTI IZ KATRA

Strah od korone? Reprezentacije Japana i Engleske zatražile da im mediji ne prilaze bez maski

Maske za lice,  kolokvijalno poznate kao 'korona-maske', nužne su za dolazak na medijske aktivnosti japanske i engleske reprezentacije, javila je večeras novinarima FIFA.

OVDJE VIŠE O TEMI

NOGOMET, NE ROŠTILJ!

Bjelica: Argentinci imaju taj balkanski sindrom. Više se pričalo koliko su mesa ponijeli

Vidjeli smo u ovoj utakmici nepredvidljivost nogometa. Treba čestitati Saudijcima i treba vidjeti hoće li se Argentinci oporaviti. Možda je kod njih malo prisutan onaj balkanski sindrom 'lako ćemo'. Puno se više zadnjih dana pisalo o tome koliko su kila mesa donijeli u Katar negoli o samom protivniku - rekao je Bjelica.

OVDJE VIŠE O TEMI
 

Komentari 71