To je to što me zanima!

Saudijci čekaju predstavljanje Cristiana Ronalda: Al Nassr iznenadio cijenom ulaznice

Ronaldo je na putu za Rijad gdje će mu Saudijci prirediti spektakularno predstavljanje na stadionu Mrsool Park, a očekuje se više od 30.000 obožavatelja koji jedva čekaju vidjeti portugalsku zvijezdu
Vidi originalni članak

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo (37) bez kluba je bio više od mjeseca dana, htio se vratiti u Real Madrid, ali su ga odbili te je nakon toga potpisao unosan ugovor sa saudijskim prvoligašem. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Al Nassr doveo je Portugalca za nevjerojatnih 200 milijuna eura godišnje čime postaje najplaćeniji sportaš svijeta, a tijekom trajanja ugovora zaradit će pola milijarde eura. 

Odlaskom u Saudijsku Arabiju oprostio od elitnog nogometa, ali se financijski osigurao, ne samo svoju obitelj, nego i desetke budućih generacija. 

Ronaldo je na putu za Rijad gdje će mu Saudijci prirediti spektakularno predstavljanje na stadionu Mrsool Park, a očekuje se više od 30.000 obožavatelja koji jedva čekaju vidjeti portugalsku zvijezdu. 

Cijena ulaznice za njegovo predstavljanje je nevjerojatno niska te iznosi svega četiri dolara što pokazuje da Saudijcima novac nije bitan. Al Nassr želi saudijsku ligu uzdići u elitu te im je cilj da budu jedni od najpraćenijih na svijetu za što im trebaju velika imena kao što je Cristiano. 

Ronaldo je na letu za Rijad iz aviona poslao navijačima poruku rekavši: 

"Zdravo, dečki. Vidimo se uskoro".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare