To je to što me zanima!

Saudijski trećeligaš prelomio: Ronaldo nije u našim planovima

Glasine koje povezuju portugalskog igrača Cristiana Ronada i Al-Kawkab nisu istinite. Taj igrač je potpuno van naših planova, napisali su na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Jučer je medijima odjeknula vijest da je portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo (37) dobio nemoralnu ponudu tešku 300 milijuna eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poznato je da Portugalac želi napustiti Manchester United jer nije zadovoljan s načinom rada uprave kluba te želi klub s kojim će ove sezone igrati Ligu prvaka, ali Erik ten Hag nedavno je rekao da Ronaldo nije na prodaju. 

Međutim, ponuda koja je stigla od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije nudi Unitedu 30 milijuna eura, a jednom od najboljih nogometaša svijeta 250 milijuna eura za dvogodišnji ugovor dok bi njegovom menadžeru Jorgeu Mendesu pripalo 20 milijuna eura provizije. 

Iako se ne zna o kojem je klubu riječ, dan kasnije oglasio se saudijski trećeligaš Al-Kawkab demantiravši navode koji su se pojavili u portugalskim medijima. 

"Službena obavijest. Glasine koje povezuju portugalskog igrača Cristiana Ronalda i Al-Kawkab nisu istinite. Taj igrač je potpuno van naših planova."

Naime, riječ je o klubu koji je prošlu sezonu završio kao 19. od 20 klubova. U 54 godine postojanja samo je dvije sezone proveo u prvoj saudijskoj ligi te oba puta odmah ispadao.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Magneto 15.07.2022.

    Dođi u Hajduk, tu primaju sve..

  • MiroMiro1 15.07.2022.

    On je svoje odigral u ligi prvaka sve mi se cini... Lik se svim silama zeli maknuti iz man utd a nitko ga nece, ipak su godine ucinile svoje...

  • Zdravo 15.07.2022.

    hahah pa vama kad je dosadno vi izmislite clanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare