To je to što me zanima!

Savez upozorio suca Kassaija: Bio bezobrazan prema igračima

Njegovo ponašanje nije bilo prema pisanim i nepisanim moralnim standardima, a prilično je žestoko odgovarao igračima, stoji u priopćenju mađarskog saveza
Vidi originalni članak

Najbolji mađarski sudac, koji sudi europska klupska natjecanja i koji je sudio na Euru u Francuskoj, Viktor Kassai dobio je upozorenje tamošnjeg saveza nakon što su se igrači Ferencvaroša i Ujpseta žalili na njegovo ponašanje.

- Njegovo ponašanje nije bilo prema pisanim i nepisanim moralnim standardima, a prilično je žestoko odgovarao igračima - stoji u priopćenju mađarskog saveza.

Na snimkama nakon utakmice se jasno vidi kako Kassai igračima govori 'makni se' i još nekoliko drugih neprimjerenih izraza. Takvo ponašanje nije karakteristično niti bi se trebalo tolerirati jednom sucu europskog renomea.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • samoproglašeni antifašist 30.09.2016.

    zanimljivo...kad igrač napravi nešto "sramotno", odrebate im desetke,a u nekim slučajevima i stotine tisuća ojrića kazne uz zabranu igranja određenog broja utakmica, a evo, sudac je "bio upozoren"?! nekako je situacija usporediva s "odgovornosću političara"...kada "obični građanin" prekrši neki zakon, ima odgovornost odgovarati po kaznenom ili barem prekršajnom zakonu, a političari imaju odgovornost "ne biti birani sljedeći put"?!?! ipak bi bilo bolje kad bi i "službenim licima" (čitaj sucima u ovom slučaju) oduzeli npr tri mjesečne plaće i zabranili mu suditi sljedećih nekoliko godinica...

  • antimamićevac 30.09.2016.

    a kako se igrači odnose prema sucima?

  • antimamićevac 30.09.2016.

    a kako se igrači odnose prema sucima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare